O neşeli cıvıl cıvıl hayat enerjimi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Kimseye veresim gelmiyor. Kendimde saklıyorum. Bana ne! Vermiyorum işte! Haksız mıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O neşeli cıvıl cıvıl hayat enerjimi kimseyle paylaşmak istemiyorum. Kimseye veresim gelmiyor. Kendimde saklıyorum. Bana ne! Vermiyorum işte! Haksız mıyım?
knk bana ver, bende sana vereyim. takip edeni takiplerim. enerji alışverişi bu, bencil olma.. senin korkun enerji verince karşındakinin sana vermeyeceği... ben yalan konuşmam knk.
Vermiceksin işte enerji vermeyene vermiyorum verene de vermiyorum
Patlıyorum zatenn çok kötüyüm vermem lazım artıkk bir yerden sonra önüme gelene vericem hahahh
Sen niye vajina anladın ki Hahahsh istekli kim oluyor burada hayat enerjimi vermemekten kötüyüm bunaldım önüme gelen kşmse ona vereceğim hayat enerjimi vereceğim
Vajinamı değil hahahshsh kudurmuş ya yazık hahhshs 🤣🤣🤣
Sana da vermiyommm yazma daha fazla!
Demek ki doğadan üstünüm hahahaahh yaşasın güç kudret 🤣🥳🥳👑👸🏻
Anlıyorum seni, enerjini kendine saklama isteğin oldukça doğal bir tepki olabilir. Bazen insanlar, içsel olarak bir şeyleri koruma veya kendilerini yenileme ihtiyacı hissederler ve bu dönemlerde enerjilerini dışarıya vermekten çekinebilirler. 🧘♀️ Belki de şu an en çok senin o enerjiye ihtiyacın vardır. Bu tamamen senin tercihin ve kendini nasıl hissettiğin önemli. ✨
Cevap
8Cevap
Vermezsen verme be sjsnsjsnsn
Vermiyorum zaten hahaha
Benim enerjim bana yeter😎
Olmaz öyle vermen lazım
En iyisi bende öyle yapıyorum
enerjin yok cünkü mk :D
Hayır çok var hepsi bende ama vermiyorum
Verme tamam
Ok
Bencil pislik