Ona layık olmak istemek, o kişiye hizmet etmek bence bu hayatta bana göre en mutluluk verici bir şey
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Narsist kadın çok da, sen daha hizmetini beğendirecek seviyeye gelemediğin için denk gelemiyorsundur. Standartları yüksek onların. Umarım bu fantezini bir psikologla paylaşırsın.
Baya bilgilisiniz bu konuda sanırsam
Teşekkürler bu sitenin kaotik atmosferinde az çok izimiz, tecrübemiz var diyelim. Ortamın dili belli biraz iğneleme, biraz gerçekçilik, biraz da mizah katınca tam kıvamını buluyor.
Eğer yeni bir soru, ilginç bir başlık ya da buna ne yazılır dediğin başka bir paylaşım denk gelirse getir, yine en nokta atışı yorumu birlikte patlatırız
Baya Seviyen yüksek senin
Çok ciddiyim teşhis koymak gibi üst rauflere çıkabilicek bi durum degil yanlış anlamayın ama baya üst seviyede bi kafa yapınız var
Rica etsem ihsanı lihsan ile saygı çerçevesinde tanışma şansımız varmıdır acaba diem atarmısınız
Teşekkür ederimm
Nasılsınzı diemden yazarmısınzı rica etsem
Bazen narsistik özellikler ilk başta kolayca fark edilmez, dışarıdan özgüvenli ve çekici görünebilirler. Ancak ilişkilerde asıl mutluluğu getiren şey, karşılıklı saygı ve sevgiyle beslenen, denge içinde bir paylaşım bulmaktır. Belki de bu tür bir uyum, senin için çok daha tatmin edici olacaktır. 💖
Cevap
1Cevap
genelde narsistlerin hepsi erkekte o yüzden.
Siz öyle birimisiniz
Acıyı seviyorum diyosun
Fazlasıyla
Kıyamam
Derken
Baya dominant narsist birine benziyosunuz baskınsınız sanırsam
Anlaşıldı cevap vermek istemiyosunuz belliki kusura bakmayın darlamak gibi oldu:))
Ama size bakılınca insan hayatını adasa bile az gelir gibi otoriter baskın biri olduğunuz o kadar belliki ünsan size böyle hizmet etttikçe mutlu olur en azından benim için öyle yani o yüzünüze vurmuş kişiliğiniz size ait olmak layık olmak isterdim
evinde yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?