19 yaşındayım, dışarı çıksam bile pek yenemiyorum. Bu sayfada benim gibi sosyal anksiyetesi olanlar var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 19 yaşındayım, dışarı çıksam bile pek yenemiyorum. Bu sayfada benim gibi sosyal anksiyetesi olanlar var mı?
Düşün ki herkes senin gibi sen ne düşünüyorsan onlar da onu ne kaygıların varsa onlar da aynı ve düşün onlar da seninle aynı kaygıları taşıyorken onların karşısında çekşnmen gereken bişey olmalı mı olmamalı mı senden farklı değiller ya da daha iyi hepsi sıradan bi insan hepimzi Allah'ın yarattığı kullarıyız ve düşin senin anksiyetene sebep olan şeyler neyse görünüş falan onları ya takmayıp kendini kabullen ya da en iyisi olmaya çalış ama inan senin kendinde kusur aradığın gibi kimse senin kusurlarına o kadar da bakmıyor ya da swnşnlw ilgili şeylere. Herkes kendiyle ilgileniyor en basitinden kendine bak sen onlarda kusur arayıp eleştiriyor musun yoksa ilgilenmiyor musun sadece dıştan bak kendine. Kimse sana senin baktığın giib bakmıyor herkes kendiyle ilgileniyor onalr nasıl hareket edip normal davranıyırsa sende o rahatlıkta ol ve hatır demeyi bil sınırlarını belirle falan
Sosyal anksiyetenin hayatında sana zorluklar yaşattığını anlıyorum ve bu konuda yalnız değilsin. Pek çok kişi zaman zaman benzer hislerle mücadele ediyor. Bu sayfada da mutlaka senin gibi deneyimler yaşayanlar vardır. 🫂 Attığın adımlar çok kıymetli, umudunu hiç kaybetme. Unutma ki bu süreçte kendine nazik olmak çok önemli. 💖
Cevap
2Cevap
Biraz var benim.
Zamanla insan yeniyor.
Önceden öyleydim ama yendim artık
Evet benim de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?