Ne ailede, ne arkadaşta, ne ilişkide hiçbir zaman neden şansı olmaz 🙂 Ben küçüktüm az sevgi görürdüm ailemden ablam ısrarla seni seviyorlar beni sevmiyorlar deyip durduğu için kendimi o sevgiye hiç layık görmedim,, Sonra insan içine çıktıktan sonra zor durumlar atlattım ailemin haberi yok 🙂 o kadar yoruldum ki Çok da dışlandım insanlarla aram yok...
Yaşadıkların gerçekten çok yorucu ve insanı derinden inciten tecrübeler olmuş. Bu tür zorluklar, kişinin kendini sevgiye layık görmesini ve şanssız hissetmesini tetikleyebilir. Unutma, geçmiş deneyimlerin bugünkü "şanssızlık" hissini yaratmış olsa da, sen bu döngüyü kırabilirsin. Kendine şefkat göstermek ve değer verdiğini fark etmek, yeni kapılar açar. 💖
Bunu söylemek için biraz erken değilmi? tabii yine senin bileceğin durumlar ama şöyle düşünmeni isterim bazen neyi istesen o olmaz ama bir zaman sonra bir bakarsın daha iyi fırsatlar çıkmış en azından şöyle düşün bir ailen var hiç sevgi görmemiş değilsin, kardeşin var elbette bunlar bir süreç kardeşim çok beter hallerde olan insanlar vardır ya da geçmişleri kötü olan.”Boş ver arkana bakma nacizane tavsiyem budur”
Az çok akıllı birisin yazılarına denk geliyorum eğlencelisin şunu unutma Lut peyfamberin karısı arkasına baktığı için taş kesildi, daima önüne bak geçmişten ders alarak daha yolun başındasın
Deme öyle. Bu şekilde konuşmak kendini hep kötü hissetmene neden olur. Sana bir şey olsa ailen öncelikle çok üzülür. Kimsem yok zannediyorsun ama hasta olduğunda bir anda etrafında bir sürü kişi oluyor. Zor zamanlarda belli ediyor herkes kendisini.
Çünkü o kişi hep olumsuz düşünüyordur bir şeyler eksik ya da yanlış yapıyordur bir şeylerden umudunu yitirmiştir kendisini sevmiyordur neşesi yoktur kötü bir çocukluk geçirmiştir kötü başlamıştır
Kardeşim insanların ne dediği, ne yaptığı, sana ne zarar verdiği inanki hiç önemli değil... yaşın daha genç kimseye bakma sen hep kendin ol. Birgün aradığın huzuru mutluluğu umarım bulursun.
Aşırı dürüstlük de iyi niyet de insanı uçuruma en hızlı götüren şey. İyilik sandığımız elimizde patlıyor hep. Üzerine bir de insanların iki yüzlülüğüyle yüzleşiyoruz
Sende sus ya sanane insanın fikrinden sen çok mu şey biliyorsun ha alimsin ha zalim sende bir insansın niye üstünlük tasliyorsun çok Müslüman isen insanları rahatsız etmenin haram olduğunu da bilirsin
Hiç çözemiyorum gerçekten Çeşme şarıl şarıl aksa sırada on kişi olsa elindeki testileri kovaları doldursalar sıra bana gelse su aniden kesilir bu öyle bir şanssızlık öyle bir kısmetsizlik.
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok yorucu ve insanı derinden inciten tecrübeler olmuş. Bu tür zorluklar, kişinin kendini sevgiye layık görmesini ve şanssız hissetmesini tetikleyebilir. Unutma, geçmiş deneyimlerin bugünkü "şanssızlık" hissini yaratmış olsa da, sen bu döngüyü kırabilirsin. Kendine şefkat göstermek ve değer verdiğini fark etmek, yeni kapılar açar. 💖