Birine önemli olduğunu hissettirmek, ona seni görüyorum, duyuyorum ve hayatımda yerin var hissini vermektir. Ben buradayım demektir. Bu his pahalı hediyelerden çok daha kalıcıdır
Birisine çok önemli olduğunu hissettirmek için ne yaparsınız?
Bazı insanlarla aramızda anlam veremediğimiz duygusal bir köprü kurulur, öyle ki; mevcut ruh halinden tutunda mutluluk ve hüzün gibi durumları yanında olmasalar bile sezer, hissederler.
İşte bu bana göre önemli bulmak öyle hissetmektir.
Birine gerçekten önemli olduğunu hissettirmek, aslında ona zamanını ve dikkatini tam olarak ayırmaktan geçer. Onu can kulağıyla dinler, söylediklerini hatırlar ve fikirlerine değer verdiğini gösterirsin. Küçük detayları fark edip dile getirmek, "seninle buradayım" mesajını en içten şekilde verirsin. ✨💖
Hatirlat ne zaman öyle bir şey yaptım.. kendimden şüpheye düşürdün beni :))).. Aman git ben 2 yıldır o yörede görmediğim yer kalmadı zaten... ben kalırım kızım da yok ohh tatilde sayılırım :)))
Ooo ev bos bekar evi diyorsun buradan ilgilenenlere duygular arti parantez 😈🙈🙉🙊 Benim var İşte o yüzden Fethiye'de gidilecek yerler diye bir yazı oluşturdum kendimce yapılacaklar falan bakalım hangilerini yapabileceğiz🙄🙄
Duyuru yapma kafa dinliyecem aaa :)).. mesela şimdi bir arkdasin önerdiği filmi izlicem... Nereleriymis oralar yardimci olurum fikir veririm gerçekten istersen :)(
Eskilerden mi neyiz biz lisede mi :))).. Kaçamak diye bir tik filmi bakicam şimdi. Valla araç var mı nasıl yapıyorsun bilmiyorum.. ama iki denize sakın 1 gününü harcama.. çok değişmiş ben geçen sene. Hiç beğenmedim ki bayıldığım bir yerdi.. onun yerine letonniaa otelin arkasında koylar var güzel. kabak koyunu gör.. kelebekler vadisi.. araç varsa katranciya gir ordan öğlen 3 te killeye git. ogeln 3 ten sonra güneş yamacın ardında kalıyor köy full gölge oluyor. sandalyelerin senzloglari denize çekiyorsun caip güzel ortam oluyor.. Fethiye'de ne kadr bilmiyorum ama salsala plajı mükemmel.. yuzerim dersen yan koylarında gecebilirsin.. hamam köyü Bedri Rahmi.. bir sürü köy var.. salsalaya gideken kükürt havuzları var.. çamur vs.. bir gör derim enteresan yerler vs vs :))
En İyi Cevaplar