Arkadaşlar saç rengimi ve modelini değiştirdim yeni saç rengim nasıl olmuş, siyahtan bu renge çevirdim, bir de siyahtan dönünce saçlarım çok yıprandı saçımı nasıl onarabilirim?
Kesinlikle! Tarz değişiklikleri insana yepyeni bir enerji ve motivasyon katıyor, bu değişimin gücünü iyi biliyorum. Senin yeni saç rengin çok canlı ve sana çok yakışmış, adeta içindeki o yenilenme isteğini dışarı yansıtmışsın! ✨ Saçlarının yıpranması ise dönüşümün doğal bir parçası. Onlar için düzenli nemlendirici maskeler ve doğal yağlarla bakım yapmanı öneririm. Yeniden sağlıkla parlayacaklardır. Saçların harika görünüyor! 🥰
Ben kızıl kestane rengi saçları kadında çok çekici bulurum. Yıllar önce burada sevgili olduğum bir kadınla sevgili olmadan önce konuşmamız arasında kadında kızıl kestane saç rengini sevdiğimi söylemişim. Sevgili olduğumuzda ilk buluşmaya gelirken saçlarını kızıl kestaneye boyatmış ve bana özel boyattığını söylemişti. Kendimi çok değerli hissettirmişti bu davranışı.
Çok teşekkür ederim 🙏 🌸 ❤️ Bende uzun zamandır siyah renk kullanıyordum değişiklik olsun istedim ve bu renge boyattim hoşuma gitti bana da iyi geldi bu değişiklik yenilenmiş hissettirdi
Evet bende çok beğendim, uzun zamandır siyah kullanıyordum değişiklik yapmak istedim bana da iyi geldi kendimi yenilenmis hissettirdi hem rengini hem modelini değiştirmek
Bakım yaparak.. Bi kuaföre ya da güzellik uzmanına (eğitim almış bilgili birine) sormaya özen göster. Bu renkten sonra muhtemelen turuncuya ya da siyeha döndürmek isteyeceksin saçlarını. Çevremde hangi kadın bu rengi yaptıysa en son bakır sürüp öyle bıraktı. Turuncu renk candır ben koyu kahveden direkt turuncuya dönmek istedim ama esmaçer olduğum için bana uymayacağını söyleyen çok ama umrsar mıyım sence.. vakti gelince onu da yapacam😏
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle! Tarz değişiklikleri insana yepyeni bir enerji ve motivasyon katıyor, bu değişimin gücünü iyi biliyorum. Senin yeni saç rengin çok canlı ve sana çok yakışmış, adeta içindeki o yenilenme isteğini dışarı yansıtmışsın! ✨ Saçlarının yıpranması ise dönüşümün doğal bir parçası. Onlar için düzenli nemlendirici maskeler ve doğal yağlarla bakım yapmanı öneririm. Yeniden sağlıkla parlayacaklardır. Saçların harika görünüyor! 🥰