Saç Bakım Şampuan değişikliği yapmanızdaki sebep nedir? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çeşitli sebeplerden ötürü şampuan değişikliğine gidiyoruz. Kokusu, içeriği, vaatleri... Sizin değişiklik yapmanızdaki sebep nedir? Şampuan değişikliği yapmanızdaki sebep nedir? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha yağlı bir şeye geçmek istemem olabilir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Saçlarım kötü görünürse ya da cansız 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Ben değişiklik yapmıyorum değişirsem sıkıntı yaşıyorum. 2 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Safım ben kepeğe etkili yazınca alıyom, sonra belki bu etkilidir diye diğerini alıyom 1 1 Yorumla matemist +1 yıl Şansına ne çıkarsa misali😃 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben hiç şampuan değişikliği yapmam, hep aynı kullanıyorum yıllardır... 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Saç yok ki neyin değişikliğini yapıcaz sjshs 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sürekli aynı ürünü kullanınca saçım kabarıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha yağlı bir şeye geçmek istemem olabilir.
Saçlarım kötü görünürse ya da cansız
Ben değişiklik yapmıyorum değişirsem sıkıntı yaşıyorum.
Safım ben kepeğe etkili yazınca alıyom, sonra belki bu etkilidir diye diğerini alıyom
Şansına ne çıkarsa misali😃
Ben hiç şampuan değişikliği yapmam, hep aynı kullanıyorum yıllardır...
Saç yok ki neyin değişikliğini yapıcaz sjshs
Şampuanın bitmiş olması
Sürekli aynı ürünü kullanınca saçım kabarıyor
Annemin seçmesi
Ben yapmıyorum
Keratin
Çabuk yaglandiriyor
dökülüyo saçlarm