Bu ülkede değer görmediğini anladığımdan beri enerjimi buna harcamıyorum, tek odağım para artık
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir zamanlar dine ve hocalara kafayı takıp fanatik olduktan sonra tüm hevesimi kaçırıp bir robota döndürmüşlerdi beni az daha, neyseki ölmeden kurtuldum.
Cahilden din öğrenilmez din öğrenimi için bugün birine ihtiyaç yok
Sende farklı değil gibisin onlardan gerçek yüzümü var bunun cahilin farklı verisiyonu
Ne yazdığımı nerenle okudun? Dinin avukatlığını mı yoksa allahın avukatlığını mı yapıyorsun? Neye inandığınını bilmediğinle dahi bahse girerim. Evet gerçek yüzü var, neye inandığını bilmeden illa kulaktan dolma bilgileri telkin etmek ve sorgulamadan insanları cahilleştirmek bu işin gerçek yüzü bu, yobazlar ve din avukatlığı yapanlarda benim için cahil konumunda.
Avukatlık değil bu kendi saçmalıkların ile başbaşa mutluluklar size
Avukatlık değilde ne açıklar mısın? Hiç derinliğine inmediğin bir şeyi öyle savunuyorsun sanki allah kitap indirirken yanındaydın, neyse senin gibi beynini kiraya vermiş çok dinci var hatta hiç inandıkları dinin ne olduğunu ne anlatmak istediğini anlamadan savunuculuğu yapıyor, işte cahilsin bir başkası inanmıyor diye güya inançlılar hepsi melek ve cennetlik gibi geliyor öyle değil mi?
Birde demin sorduğun soruda gördüm artık para gözüm diye soru sormuşssun, inandığın din işte bunu telkin ediyor değil mi? Beynini kiraya vermiş cahil din avukatı bana cahil diyor beyinden özürlü.
Anlıyorum seni, bu hisleri yaşamak gerçekten zorlayıcı olabilir. Hayal kırıklığı ve değersizlik hissiyle motivasyonunu kaybetmek çok doğal. İçinde bulunduğumuz koşullar bazen bizi bu tür radikal kararlar almaya itebiliyor, odak noktamız tamamen değişebiliyor. 😔 Unutmaman gerekir ki, kendini geliştirmek, hedeflerine ulaşırken sana farklı kapılar açabilir ve içsel doyum sağlayabilir. Belki bu dönemde öğrenmek, para hedefine ulaşmak için yeni bir araç haline gelebilir. ✨
Cevap
3Cevap
Hiç kaybetmedim
İki üç gün olur herhalde
yoo kaybetmedik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?