İlişkilerimde ihanet yaşadım. Artık istediğim kişi bile yazsa istemeden ters düşüyorum. Artık hep savunma modundayım, istemeden sürekli tetikteyim. Bu nasıl geçer.
20 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bende aynisi oldum şunu anladım insan bu hayatta sadece bir kişiyi sever bir kişiye o yoğun arzuyu sevgiyi bir arada hisseder geri kalanlar İlkin yansıması olur eğer bu sevgiyide yanlış bir kişide harcarsan duyguların biter hissizleşirsin. Birini çok sevdim ama o sevgi ve yoğun çekimi anlatamam kıskançlık halt safadaydi onu herkesten aşırı kiskanirdim sonra onun beni sevmediğini sadece cinsel anlamda istediğini anladım bitti o günden sonra zamanla kimseye duygusal bağlanamiyorum
Ben gene beğendiğim hoslandığıö insanlar oluyor ama diğer kızlar gibi naif değilim sakın değilim uaşadıklarkmdan ve hislerimi kullandılar içimde öfke var yorgunluk var çok iyi anlıyorum seni normal, konuşurken birbirimize giriyoruz olay bile yok sürekli tetiktetim çok yoruldum
Aşkım beğenmek hoşlanmak çok ayrı mevzu bende tabiki birinin görünüşünden hoslanip of taş gibi diyorum dnjddj hoşlanıyorum bunda bişe yok ama sevmiyorum aşık olamıyorum
Onlar aşık olsun bırak amaan artık inşallah güzel seviliriz
Bende aynıyım uzun ilişki yapamıyorum erkeklere tahammülüm kalmadı. hemen sinirleniyorum
Bende öyle demin beğendiğim çocukla birbirimize girdik birde herkes çok prenses ya, çabalayan uğraşan kimse yok. Kızların ayağına gidiliyor ne güzel bize bal clsidşdd
Aslında şu an bir süredir biriyle konuşuyorum yazmasamda yazıyor kavga ettik ertesi gün kendi yazdı veya mesaj atsam hemen cevap veriyor öyle geç yazma ghosting gibi olayları yok net birisi yakisiklida fakat nasıl desem tanıştığımız ilk günler ona çok cekiliyordum o çekimle baya güzel konuştuk ettik ilerledi ama şu iki gündür bende bir soğukluk var yani o yine aynı hatta farkediyor aramızdaki çekim azaldı gibi bana neden değişmiş gibi davranıyorsun dedi
Bence cins insanlarla uğraşmaktan bir tuhaf olduk
Bak mesela çocuk istediğim bir çocuktu yazdı bana. Onun oturduğu yerleri pek sevmiyorum çok kalabalık bende unuttum orada olduğunu oraya gelmem dedim. Sen neyi seversin gözünü seveyim dedi. Ters anladıö niye tersledin dedim sev diyen yok sana bilmemne de. Garip yani engel yedim
Onlarda haklılar ama bizi mahvettiler aşkım 😬😓 en güzel duygularimizi yanlış adamlarda harcadik
Sürekli birileri sana yazıyorsa zaten ters düşersin zihnin en başından savunma modunda kalmış. Kendin yazmayı dene
Öyle olmuyor. Kız yazınca hoş bakmıyorlsr ve zaten aklımda biri yok. Haklısın zihnim öyke beğendiğim biri vardı onla yoktan yere ters düştüm sürekli kendimi korumaya çalışıyotum bıktım
İşte bak neden hep savunmada olduğunu kız yazınca hoş bakmıyorlar diyerek söylemiş oldun. Sence mantıklı bir insan aa kız yazdı kesin şöyle böyledir der mi? zaten bunu diyecek kişiyi ilk başta elemen gerekiyor, eğer bunu diyecek kişilere de düşüyorsan konu kendini koruyup korumaman değil yanlış insanları sevmen.
Çevrem yok öyle aslında en başta psikolojim düzdltmem lazım
Valla öyle bir ortamda psikolojini düzeltmenin tek yolu kendinle barışık olman, sosyal olayım dersen orada denize düşüp yılana sarılırsın
Bende aynıyım. En ufak şeyi kafada çok büyütüyorum o yüzden. kimseye güvenim kalmadığı için.
Aynen öyle herkes ile ters düştüm
Bi süre sevgililiği unut. Erkeklerle arkadaşca ve flört et sadece ama kesinlikle amaçsız ol. Sadece konuş.
Sanırım öyle olacak. Bak mesela çocuk istediğim bir çocuktu yazdı bana. Onun oturduğu yerleri pek sevmiyorum çok kalabalık bende unuttum orada olduğunu oraya gelmem dedim. Sen neyi seversin gözünü seveyim dedi. Ters anladıö niye tersedin dedim sev diyen yok sana bilmemne. Garip yani
Daha zaman var erken bekle
İmha ederek
Yas kaç da be
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın ihanetler, seni doğal olarak bir koruma kalkanı oluşturmaya itmiş. Bu durum, yeniden güvenmekten korktuğun için kendini savunmaya almanın bir yolu. Öncelikle bu tepkinin doğal olduğunu kabul etmelisin. 🥺 Güven duygusunu yeniden inşa etmek zaman alır, bu süreçte kendine nazik olmalısın. İçsel huzurunu bulmaya ve kendini güvende hissetmeye odaklandığında, o sürekli tetikte olma hali de yavaş yavaş azalacaktır. Kendine bu şansı vermeye başla. 🕊️