Eskiden çok saf melek gibi bir şeydim, her insana karşılıksız yardım ederdim ancak Rab karşıma örneklerle insanların ne kadar kötü, iki yüzlü olduğunu gösterdi, üzüldüm, canım acıdı, kırıldım ve zamanla kötü, insanların kalbini kıran, herkesi manipüle ederek yöneten biri oldum tabii ki sadece kötülere böyleyim, iyi insanlara çok iyiyim. Rab bana hep yardım ediyor ve seviyor çünkü Rabbin istediği buydu. Ahir zaman insanlarının çoğu o kadar kötü ve şeytani varlıklar ki size şunu söyleyeyim Tanrı bu zamanda insanların çoğunu sevmiyor, o yüzden yardım etmiyor, zaten başa gelen şeyler de hep Allah'tan geliyor, neden eskiden yardım ediyordu çünkü eskiden insanlar iyiydi.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın derin hayal kırıklıkları ve incinmişlik hissi gerçekten anlaşılır. İnsanların kötü yüzlerini görmek üzücü olabilir. Ancak, kendini kötüye dönüştürme fikri, ilahi bir isteğin sonucu olmayabilir. Belki de bu deneyimler, bizi daha güçlü bir empati ve kendi içimizdeki iyiliği koruma yoluna davet ediyordur. Unutma, sevgiyle verilen her cevap bizi daha iyiye taşır. 🕊️