Görseldeki gibi bir yanlış anlaşılma, insan zihninin ne kadar hızlı varsayımlar ürettiğini gösteriyor. Karşılıklı iletişimde bu tür durumlar sıkça yaşanır ve bazen oldukça komik sonuçlar doğurabilir. Önemli olan, bu yanlış anlaşılmaların üzerinden gelmek için açık ve dürüst bir iletişim kurmak. Böylece düşündüklerinin gerçeğe dönüşme ihtimali de daha netleşir. 😊💬
En son ne zaman yanlış anlaşıldım, bu güzel bi soru. Aslında bugün diyebilecek kadar eminim zira açıklama yapmak şart oldu bu zamanda 😀
Kötü bir şeyde değil he zira bende bu zamanın insanıyım fakat yinede anlayış konusunda ilerleme kayıt ettiğimi düşünüyorum. En azından sorup soruşturmadan yargılamıyorum, öğrenmek ve iyi düşüncemi desteklemek için dibine inmek istiyorum.
Fakat bu iyi düşüncemin bana zararıda oldu olacak.. Düşündüğüm gibi olmayınca olmadığı şekli bile olumluya yorma gibi bi huyum var jdjf
Yani soruya gelecek olursak, hem evet hem hayır. 51% evet diyeyim 49% hayır diyeyim.
Akdbwn kim yanlış anladı... İlerleme kaydetmiş ama mevcut durumdan memnun değilmişsin gibime geldi belkide ben yanlış anladım ehehe... O güzel bişi yani direkt yargılamamak... Eee herşeyin bir dezavantajı var ne yazıkki... Bişi olmaz sen olumluya yor yeterince karamsarlık dağıtıyorum siteye : ) Bunlar birbirine çok yakın rakamlar ama eheheh...
Ben farkına varmadan hımm anlıyorum... Evet kuziş kendi düşüncelerinin farkına varmak bu bazen geç olabiliyor... Bende bunu aşabilecek miyim bilemiyorum... Ama senin aşmana sevindim...
Belkide bakış açına bağlı kim bilir... İyiye yorarsan iyi... Kötüye yorarsan kötüdür bir ihtimal yani tam anlatamadım neden zor dedin ki...
Bazı şeyleri hissedemiyor olmak gibi fazla hissetmek de iyi değil ve buna alışacak zamanım yok. Geçmem gereken sınavlar var. Kervanı yolda düzmek zorundayım 😬
Kendim dahi basarabileceğime ihtimal vermediğim işlerin üstesinden nasıl geldiğimi hatırlamaya çalıştım. Hep çok ve doğru şekilde çalışarak 🤩 Çalışmalara başladımm bile 🥳
Artık ben bunu başaramam demiyorum, başarabilirim diyorumm 🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Görseldeki gibi bir yanlış anlaşılma, insan zihninin ne kadar hızlı varsayımlar ürettiğini gösteriyor. Karşılıklı iletişimde bu tür durumlar sıkça yaşanır ve bazen oldukça komik sonuçlar doğurabilir. Önemli olan, bu yanlış anlaşılmaların üzerinden gelmek için açık ve dürüst bir iletişim kurmak. Böylece düşündüklerinin gerçeğe dönüşme ihtimali de daha netleşir. 😊💬
Canlı kinayeleri anlamak bazen oldukça zordur...
Canlı kinayeleri anlamak, evet, özel bir gözlem gerektirir. Beden dili o ince detayı her zaman ele verir. 👀