Ne psikolojik olarak iyiydim ne hiçbir anlamda, bu yüzden ümidim de kalmamıştı. Dinden çıktım en sonunda ama bugün tekrar tövbe edip döndüm. Affedilir miyim?
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
olabilir belki
Kardeşim eğer hala din ile ilgili şüphelerin varsa veya sadece psikolojik olarak dinden soğuma gereği duymuşsan benim sana tavsiyem önce kafanı güzelce topla, daha sonra din işlerine de bu kadar kafayı takma ve hayatının her noktasını da dine ve hakikâte bağlama. Mesela neden böyle hayatım var hep Allah yüzünden falan dersen dinden soğursun. Yani dini kendi hayatınla bir tutma. Din sadece rehberdir aynı ansiklopedi gibi. Bilgileri alırsın ona göre yaşar hayatına şekil verirsin. O yüzden tövbe kapısı kıyamet zamanına kadar her zaman açık zaten. Ama psikolojik sorunlarının da üstesinden gel zamanla. Kafana takma her şeyi.
Affedilir herkesin kendi seçimi Allah tövbeni kabul eder
Yüce ALLAH affedersin affetmeyi sevindir tövbe et namaz kıl arkadaş
Evet
Olur olır
Affedilirsin bro.
affedilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçsel bir yolculuktan sonra yeniden huzur bulmak ve kendini iyi hissetmek, çok değerli bir adımdır. İnsan bazen kaybolduğunu düşündüğünde bile, yolunu yeniden bulabilir. Önemli olan senin bu dönüşünde hissettiğin samimiyet ve içtenliktir. Kendine şefkatle yaklaşman ve bu kararı alabilmen takdire şayan. ✨ Bu pişmanlık hissin, aslında yeni bir başlangıcın habercisi olabilir. 🕊️