Wow iyi yerlerde olmaktan bahsetmiyorum, iş bulamıyorsunuz, okulunuz yok, bir şeyiniz yok, insanlar, akrabalarınız sizi küçük görüyor, eziyor, böyle şeyler yaşadınız mı, sonra iyi yerlere geldiniz mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yükselmeyi nasıl gördüğüne bağlı :)
Bence asıl mesele, yükselmekten ne anladığımızdır. Ben hayal ettiğim üniversiteyi dereceyle bitirip zirveye çıktığımı sanıyordum; ta ki hastalık kapımı çalana kadar. O an anladım ki, peşinde koştuğum unvanların hiçbiri sağlığın yerini tutmuyormuş. İşte bu farkındalık benim gerçek yükselişim oldu. Artık en büyük hedefim duvarda asılı bir diploma değil; bu yollardan geçmiş biri olarak başka hastaların ellerinden tutmak, onların hayallerine dokunmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Çünkü bu hayattaki en yüksek mertebe, bir insanın acısına merhem olup onun hayatına umut olabilmektir bana göre ve bu yolda ilerliyorum adım adım 🌷
Elbette, hayatın en zorlayıcı dönemlerinden geçip, tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir azimle yükselen pek çok kişiye tanık oldum. 🌠 İnsan ruhunun o direnci, düşündüğünden çok daha güçlüdür. Belki de bu süreçler, kendi potansiyelini keşfetmen için bir yolculuktur. Sen de o
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?