Hemen soğuyorum, sizde de öyle mi? Biri ile konuşuyorum, max 1 ay sürüyor, o da selam selam.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Çünkü heyecanın kalmıyor ve fazla flörtleşmek sana artık bir heyecan ve ciddiyet hissettirmiyor. Aslında sana hiçbir erkek hissetmek istediğin duyguları da hissettiremiyor. Anlamıyorlar seni
Kizlara mi yazim napim
Onlar sana hepten düşman kesilir 😄 Kızlar hemcinsini sevmiyor.
Kaliteli kişiler kolayca ulaşabileceğin yerlerde konaklamazlar
ya beklentilerin büyük ya ne istediğnii bilmiyorsun ya da geçmişte yaşadığın ilişki/ilişkilerden dolayı böyle bir sorun yaşıyorsun
Valla oyle cok bi beklentim yok beni darlamasin saygisini korusun yeter ama onu bile beceremiyorlar
Soğutucu ayarında sorun vardır, bakım görmesi lazım, düzelir o zaman
Istedigin biri olmuyo. sadece konusmak icin konusuyosun ve dopamin azaliyor vazgeciyosun
Sadece konusmak icin konussam dmdekilere de cevap veririm ama birini begeniom konusuom soguyom bisi yapinca
O zaman eskiden bi seylerden kirilmissin ya da su anki hayatinda zihnin baska bi seylerle mesgul. kendini iliskiye acamiyosun tam
Herkese olmuyor tabi ama genel olarak bende de oluyor
Ya yeni biri ile zor zar tanisiom onlar da boyle yapiyor hic sey kalmiyo bende
Güven problemi yaşıyon galiba
Guvenebilcegim biri yokki
Neden yok senin güvenmediğini başkası güveniyo evleniyo sonuçta
İlgi veya narsit olabilirsin
He yok onlardan degilim
Onlar seni hakketmiyor
He ya
kimseyle ilişki yaşama rahatına bak
Bende de var o sorun hareketleri batmaya başlıyor
Evet evet tam olarak bu
Sende kendimi görüyorum 😂
Erkek versiyonun olarak burdayim
Erkek misin sen pembe çıkıyosun 🤣
Yok daha olmadim
Neyse hayırlısı olsun. Ol da gör 😅
zamana bırak
Neden
Misal gecen biri ile konusuyordum hosuma da gitmisti ama daha 1 hafta olmadan bulusmak icin israr etti istemiyorum dememe ragmen usteledi sogudum engelledim onceden soyluyorum iste 2 3 ay gecsin anca bulusuruz diye tamam diyorlar sonra 2 gun geciyo date istiyorlar foto moto da atiyorum yani fake sanmasinlar diye
Bağlanamıyorsun yani
Sogutuyorlar hemen nasi baglanim😶
Kimler buna neden oldu canım anlat bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu yaşamanın seni yorduğunu anlıyorum. İlişkilerde hemen soğuma veya kısa süreli bağlar kurma bazen derinlere inmekten çekinme veya idealize edilmiş beklentilerle ilgili olabilir. Belki de bu durum, kendini ve ilişkilerden beklentilerini daha yakından anlamak için bir fırsattır. Unutma, gerçek bir bağ zamanla ve emekle kurulur. Kalbini dinle. ✨