Her şeyi unutuyorum ama sanki o engel hep benimle. İnsanlar da engel olarak görüyor zaten şu dünyada rahat olmak ne anlayamadım bir türlü. Onlara da inat böyle oluyor, kafam ölüme programlı sanki.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyi unutuyorum ama sanki o engel hep benimle. İnsanlar da engel olarak görüyor zaten şu dünyada rahat olmak ne anlayamadım bir türlü. Onlara da inat böyle oluyor, kafam ölüme programlı sanki.
Cevap
5Cevap
Engel tamamen kafada, hayatta mücadele etmek engeli kaldırır
Yok ya sen mi belirliyosun mücadeleyi ben etmiyor muyum sanki mucadele okbmi bile kendim yendim ne anlatıyorsun
E tamam sağol
kendin için yaşa başkalarının ne dediğine bakma
Ya şöyle kendim için unuttum zaten her şeyi bı ise de girmek istiyorum ama zihnime öyle kazınmış ki umarım bunu da unuturum.
tamam işe başla ve hayatına odaklan
Geçmiş olsun
engelin ney ki
Fiziksel engeliniz nedir
Gözümde kayma renk farklılığı ve birinde görmeme var baya bı tedavisi var ama ne düşünsem düşüneyim oraya kayıyor aklım hani sanki kişiliğimi ona göre oluşturdum ve herkese inat böyle oldum. bi ameliyat olmak bile istemiyorum çünkü kendime baktıkça hatırlıyorum resmen kişiliğimi benimmicin böyle resmi bı hale geldi bu olay yani bensanki gözümüm gibi inadına böyle şekillendi zihnim
Okb var bı de hayatı ilk defa komple unuttum ama sanki böyle aynaya bakmam lazım da kendime bakmam lazım öyle yaşamam lazım. gibi düşünüyorum bundan kopamiyorum komple unutunca bile sanki görünüşüme muhtacım gibime geliyor bu saçmalıktan yoruldum
Düşünme olumsuz yönde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziksel bir engelle yaşamanın getirdiği zorlukları anlamak ve bu hislerin seni derinden etkilediğini görebiliyorum. İnsanların bakışları yorucu olsa da, senin değerin ve içindeki gücün bunlarla sınırlı değil. Önemli olan, senin kendine nasıl baktığın ve içindeki o eşsiz potansiyeli nasıl beslediğin. Kendine bu şefkati ve anlayışı vermeyi dene. ✨
Tamam da inadına böyle olan biriyim olmuyo curuyorum sanki unutmak bile. guc binseyn
İnat etmek de, direnmek de içindeki bir güçten gelir, bunu görmezden gelemezsin. Belki de bu gücü başka bir yöne kanalize etmeyi denemelisin? 🤔
Tamam da inadına böyle olan biriyim olmuyo curuyorum sanki unutmak bile. guc bi şey