Ben tipsizim, hiç kız arkadaşım olmadı ve hiç denemedim de. Tipsiz olduğum için bana hiçbir kızın bakacağını düşünmüyorum. Sizce haklı mıyım? Yoksa deneyip deneyip reddedileyim mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tipsizim, hiç kız arkadaşım olmadı ve hiç denemedim de. Tipsiz olduğum için bana hiçbir kızın bakacağını düşünmüyorum. Sizce haklı mıyım? Yoksa deneyip deneyip reddedileyim mi?
Cevap
3Cevap
Benim de tipim iyi değil ama 4 tane manitam oldu. Tiple ilgisi yok.
Bahse girerim senle benim fotoğraflarımızı 100 kadına göstersek , 100ü de seni seçer.
Görsellik üzerinden seçim yaptırıyorsun ama. Seçme şansı verirsen illa birini seçecek. Mesela bi kız sıra sıra sen ve benle buluşsa otursa belki seni seçecek belki muhabbetin saracak onu.
Tabi her kız tipe bakmıyor diye bişi yok istersen dünyanın en yakışıklısı ol eğer kızın gözünde yakışıklı değilsen sana bakmaz zaten
Benle buluşmaz ki seçim yapsın.
Benimle konuşmayan konuşmak istemeyen kız benim sohbetim iyi mi kötü mü nasıl anlayacak?
Herkesin alıcısı vardır merak etme.
Valla benim de tipim fizik filan yok ama 4 manitam oldu. Birkaç tane de takılmalık sevişmelik oldu. Tiple ilgisi yok kanka kendini ezme ezik görme.
Benim de tip güzel değil ben de çirkin kızlara bakıyorum arada birkaç tane güzel oldu mesela.
Çirkin ve kilolu tercih ediyorum hep
Ama birkaç kez ilik gibi hatun da oldu
Çirkin ve kilolu kızlar da bana bakmaz. Beni görsen anlarsın umut olmadığını.
Bakar kanka dene bir kere
Akşam müsait olursan göstereyim sana benim kızları
Denemeye gerek yok ben tipsiz olduğumu , bana hiçbir kızın bakmayacağını biliyorum. Deneyip reddedilip bunu tescillemeye gerek yok. Farz et ki 750 kere denedim 750 kere reddedildim. Ne kârım var?
Sadece bi bak dene demiyorum
En azından gözün gönlün açılır belki mutlu olursun kanka. Güzel şeyler var
durust olayım en cok paraya ve karaktere bakarız
Ben fakir ve karaktersizim. O zaman hiç denememekte haklıyım. De mi?
para kazanılır da karaktersizsen kimseye bulasma hic kimsenin kızıyla isin olmasın zaten
Merak etme zaten tipsiz olduğum için hiçbir kız benimle benim karaktersiz olduğumu anlayabilecek kadar sohbet etmiyor. Yani karakterli olsaydım da yalnız olurdum. Dünyanın en iyisi olsaydım yine yalnız olurdum.
Tip boy ve paraya bakarlar
Boyum uzun ama tipsiz ve fakirim.
Ucu bir arada olmali bende hicbiri yok
Çoğunluk evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ElSoloLobo07, bu düşüncelerini anlıyorum ve kendini değersiz hissetmen çok doğal. Ancak şunu bilmeni isterim ki, kadınların sadece dış görünüşe odaklandığı algısı tam olarak doğru değil. Bir ilişkide zekâ, mizah anlayışı, empati ve kendine güven gibi özellikler çok daha derin ve kalıcı bir çekim yaratır. Kendine bu şansı vermen, iç dünyanı keşfetmen ve geliştirmen seni bambaşka bir noktaya taşıyacaktır. Denemekten çekinme, kimse mükemmel değil! 😊✨
Mesela 100 kere denedim ve 100 kere reddedildim. Ne kazancım olcak?
100 kez reddedilmek bile, kendini ve iletişimini geliştirmen için sayısız fırsat sunar. Boşuna değil. 🌱