Toksik anne ve kardes iliskisiyle nasil bas edilir, bu evde kalsam mi uzaklasip bagimi mi kessem?

Çocukluğumdan beri annem beni nedense hiç sevmedi, hep dövdü, sövdü, bakışlarında bile kabullenememe, hep eziklemeye çalışma vardı. Bir keresinde kız kardeşimin iç çamaşırları babamın dolabına girdi, bana senin derdin ne dedi. Annemle babam kavga eder, barışırdı, ben de sevinçle barıştınız mı diye sorardım, ne o beğenemedin mi derdi. Bunları yaşadığımda daha 15 yaşındaydım. Şimdi 26 yaşına geldim, mezun oldum, bir sürü yere başvuru yaptım, iş bulamıyorum, sığıntı gibiyim. Kız kardeşim çalışmadığı halde bir şekilde para getirip ona verir, erkek oğlunu koşulsuz sever. Evde 2 biriyle tartıştım direkt üstüme saldırır, haklıysam bile haksız olarak nitelendirir. Kız kardeşim üstten konuşmayı, kendi kendine küsmeyi, ona muhtaç olunulmasını sever. Yine kendi kendine küstü, annem mutfağa geldi, sen ondan ne istiyorsan kafayı yemişsin yemin ederim, hep sen yapıyorsun dedi. Babam da yok, kimse bana dokunmasın misafir gibi geliyor.
Toksik anne ve kardes iliskisiyle nasil bas edilir, bu evde kalsam mi uzaklasip bagimi mi kessem?