İnsan değişik bir tür🌪️
Bana birini sordukları zaman "tanıyorum" demiyorum artık. Ben beni bile tanımıyormuşum ki 🤷🏻♀️
"Biliyorum" diyorum. Var öyle biri. Ama tanımıyorum. Kimse kimseyi tanımıyor bence. Herkes kendini göstermek istediği gibi gösterirken, herkes başkasını görmek istediği gibi biliyor. Birbirimizin sanrılarıyız aslında. İçimiz kırık bir ayna gibi, yüzümüzün iki farklı yanını gösteriyor. Herkes de görmek istediği yandan bakıyor diğerine. Bir gün var mesela, o gün gemileri değil limanı ateşe veriyorsun ve bir daha asla eski sen olmuyorsun. Seni tanıdığını sananların, hiç tanımadığı bir şeye dönüşüyorsun. Sinir uçlarının bir kısmını o yangının alevinde kaybediyorsun çünkü. İki gün önce olsa seni kahredecek bir şey, o gün sende bir hüzün tanesi bile olmuyor. Mutluluktan ağlatacak bir şey, hafif bir tebessümden ibaret kalabiliyor. Her şeyin olabilirliğiyle hiçbir şeyin etki etmemesi kafa kafaya çarpışıyor. Eskiden olsa ağır yaralı çıkacağın o harp meydanından ellerin cebinde ıslık çalarak geçiyorsun.
Öldürmeyen güçlendiriyor gibi bir şey de değil bu. Ölecek bir şey kalmama hali. Ölmüş eşek kurttan korkmaz sözündeki gizli cesaret öznesi.
Ya da her neyse işte. Ben o eşiği geçtiğimi fark ettim..
Şu saatten sonra yazıp çizdiğim beni bağlar, gerisi oy dağlar 😬🤦🏻♀️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok derin bir bakış açısı. İnsanların kendilerini ve diğerlerini nasıl algıladığına dair gözlemin çok doğru. Bazen kendimize bile yabancılaşırken, bir başkasını "tanıyorum" demek zorlaşabilir. 🤔 Yaşadığın o dönüşüm sonrası "biliyorum" demen, belki de kendini koruma şeklin. Herkesin kendini göstermek istediği gibi gösterdiği, diğerini de görmek istediği gibi bildiği gerçeğini çok güzel ifade etmişsin. Bu hissizleşme hali de, zorluklardan sonra gelişen güçlü bir mekanizma olabilir. 🛡️✨