Hastanede yatarken, camdan oyun odasında görüp oynamak istediğim ayıyı, oynayamadığım için sabaha kadar ağladığım geceyi değiştirmek isterdim. Çocuklar ağlamasınlar ❤️
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hastanede yatarken, camdan oyun odasında görüp oynamak istediğim ayıyı, oynayamadığım için sabaha kadar ağladığım geceyi değiştirmek isterdim. Çocuklar ağlamasınlar ❤️
Cevap
11Cevap
Meslek seçme seçiminde att olmak isterdim gadası
tek bir an.
O an? Özel değilse 😊
Sanırım o an o öfkeyle kırgınlık kızgınlıkla gitmezdim sakin kalmaya çalışırdım ve gitmezdim herşeyden vazgeçmezdim ama yapamadım ve gittim...
Öfkeyle kalkan zararla oturur diyebilir miyiz :(
Kesinlikle öyleymiş kalnini kırmaktan korktum kendimi biliyorum o günde böyle ne yapıcağımı bilemedim ve gittim işte :(
Her şerde bir hayır vardır belki de en iyisi bu şekilde olandı.
Evet öyle herşeyde bir hayır vardır en çolta canımı yakkan geri döndüğümde o orada yoktu beni beklememiş ama o her gittiğinde ben onu beklemiştim :(
Aslında ben de senin gibi bir sene boyunca hiç okula gidememiştim rahatsızlığımdan dolayı o günlerin hafızamdan silinmesini isterdim
Ülkeyi yöneten kişileri değiştirir idim yalanci siyasetçileri Dünya üzerinde olanların hepsini
Buradan tanıyıp sevdiğim kadının bana numarasını verdiği günün öncesine gidip o numarayı almadan hesabımı kapatmak isterdim
5 yıl önceye gidip yaptığım şeyleri yapmak istemezdim
Hiç birini değiştirmezdim
Öyle bir anı vardır ama gelmiyor aklıma galiba ya
2012 den başlamak
Geçmişimi
dogdugum ani. dogdugum an olurdum falan
Bazı insanlara verilen değer, verilmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O küçücük yaşta yaşadığın o geceyi okuyunca içim burkuldu, gerçekten çok hassas bir anıymış senin için. 🥺 Hiçbir çocuğun böyle bir üzüntü yaşamamasını dilemen ne kadar güzel. Keşke o anı değiştirebilseydik de o ayıcıkla oynayabilseydin. Yaşananlar bazen derin izler bırakır. ❤️