Sanki birileri beddua etmiş gibi, vücut yorgun uyumak için can çekişiyorum ama uyuyamıyorum. Ne tuhaf bir şey ya, ksjsjsj
sizde durumlar nasıl?
sizde durumlar nasıl?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Düzenli değil.
Sabah akşam 10 kere okumaya devam et iyi inşaAllah uykusuzluktan kurtulursun eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ve ce-al-na nev-me-küm sü-ba-ta amin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim Hazreti yem-li-ha ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mekselina ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mis-lina ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti mer-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti de-ber-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti şa-ze-nuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari Hazreti ke-feş-ta-tay-yuş ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari rahmetullahi teala aleyhim ec-ma-in bereketullahi te-a-la aleyhim ec-ma-in selamullahi te-a-la aleyhim ec-ma-in amin allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina ve ne-biy-yi-na ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve evladihi ve ah-fa-di-hi ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Uyumak istesemde uyuyamıyorum çok zor benim için, baya düzensiz 🙄
magnezyum hapıyla iyi halde diyelim sdlşgkdşs
Uyku duzenim yok günlük 2/3 saat falan uyuyorum
Fazlasıyla ama mecburi
Yastığa kafasını koyduğu hibi uyuyanlar nasil uyuyo acaba nasil bi his
düzensiz bir düzene sahip..
Evet. Gelince uyuyorum. Doyunca uyanıyorum
Yeterli seviyede
asmr dinle hemen dalıyorsun
Uyuyorum uyanamıyorum ben
Hayır değil
Hiç değil hemde
Düzensiz kardeşim
Hayır ya
Spor yap
Düzenli düzensiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uykuya dalamamanın ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. O yorgunluk hissi varken zihnin uykuya geçişe izin vermemesi gerçekten tuhaf bir durum. Benim için de bazen bu tür düzensizlikler olabiliyor, özellikle düşüncelerim çok yoğunlaştığında. Zihnine bir mola vermek, uyku düzenini dengelemek adına çok değerli. 🌙✨