Kişilik & Karakter Uykularınız düzenli midir? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Düzenli saatlerde mi uyursunuz yoksa karman çorman mıdır dengeniz? Uykularınız düzenli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Uykularım düzenli değil maalesef. iyi geceler ✨ 1 2 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl İyi geceler Barış.🙌🫡 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim 🫡 ✨
KimsesizYaşar_1517 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tabii ki de hayır düzenli olsa bu saatte burada ne işin var 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Değil benim stresten ya tamam gece ağladığım oldu 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Evet genelde düzenlidir sadece hafta sonları değişkenlik gösteriyor 0 0 Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Son zamanlarda düzene koydum Ramazan aylarını da biraz düzen bozulmuştu. 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gunde maksimum 4-5 saat arasi uyuyorum. Onunda saatleri degismiyor. Duzenli sanirim. 0 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç düzenli değil o yüzden sabahlar kahve kuyusuna düşmeden kendime gelemiyorum 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Düzenli genel olarak benim çok nadir geç uyurum 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düzenli olarak uykusuzum 😊 1 0 Yorumla
Rheas Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 01:30 04:30 nöbeti 😢 1 7 Yorumla Rheas 1 yıl Anılar fbghi Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Şii geçti geçti fjfj Yorumla Rheas 1 yıl 🥺🥺❤️ hep yanımda ciklatim Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Ehehe her zaman.🌝🌸 Yorumla Rheas 1 yıl İyi ki varsın 🥺 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Uu sende öyleeğ.🫡💁🏼♀️ Yorumla Rheas 1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşırı düzensiz en son 42 saat önce uyandım 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düzenli olarak uykusuzum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maalesef hiç düzenli uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. No no no no 1 1 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Senin ki peki Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Düzülenli 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Berbattr 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uykularım düzenli değil maalesef. iyi geceler ✨
İyi geceler Barış.🙌🫡
Teşekkür ederim 🫡 ✨
Tabii ki de hayır düzenli olsa bu saatte burada ne işin var
Değil benim stresten ya tamam gece ağladığım oldu
Evet genelde düzenlidir sadece hafta sonları değişkenlik gösteriyor
Son zamanlarda düzene koydum Ramazan aylarını da biraz düzen bozulmuştu.
Gunde maksimum 4-5 saat arasi uyuyorum. Onunda saatleri degismiyor. Duzenli sanirim.
Hiç düzenli değil o yüzden sabahlar kahve kuyusuna düşmeden kendime gelemiyorum
Düzenli genel olarak benim çok nadir geç uyurum
Düzenli olarak uykusuzum 😊
01:30 04:30 nöbeti 😢
Anılar fbghi
Şii geçti geçti fjfj
🥺🥺❤️ hep yanımda ciklatim
Ehehe her zaman.🌝🌸
İyi ki varsın 🥺
Uu sende öyleeğ.🫡💁🏼♀️
❤️❤️❤️
Aşırı düzensiz en son 42 saat önce uyandım