Doğum günün kutlu olsun! 🎉 Kendi ışığınla parlamayı, sevmeyi ve sevilmeyi bu kadar güzel hissederken, yeni yaşın elbette yepyeni başlangıçlar getireceğine inanıyorum. Çocuksu ruhunu kaybetmeden, sana harika sürprizler ve mutluluklar getirsin bu yıl. İyi ki doğdun! ✨💖
Bence evet abla. Yeni yaş sadece takvimde değişen bir sayı değil, insanın kendine yeni bir sayfa açması için de güzel bir fırsat. Geçmişte kalanlardan ders alıp, güzel anıları yanında taşıyarak yeni başlangıçlar yapmak mümkün. Umarım bu yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve gönlünden geçen güzel şeyleri getirir. 🎉 İyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun abla 🥳👻
Doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı, başarılı, mutlu, huzurlu dolu yaşamanı dilerim. Her zaman ki gibi güzelliklerini saçan ve pozitif, neşeli bir kadınsın, yeter ki hep böyle ol. İyi ki varsın..🫶 Tüm hayallerin gerçekleşmen dileğiyle. 🎀🎂🎉💐
Canım benim Bana abla demeleri yaşım ile alakalı değil bana olan sevgi ve saygılarından çünkü ben onların burada hep gerçekten ablaları oldum destekçileri dert ortakları oldum oyuzden o samimiyeti o bağı kurmak muhteşem bir duygu benim içinde eksik olmasınlar 💐🙏💞
Kişilik & Karakter konusunda 20,3b cevap paylaştı.
Vay vay vay guzuma bak sen doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllar seninle ve çocuklarınla olsun 🙃🙃❤️ çok sevindim yeni yaş almana hayatta ki tüm güzellikler seninle olsun 🫥💓💓
Doğum günün kutlu olsun! Şöyle söyleyeyim, yeni yaş illa sihirli bir değnekle her şeyi kökten değiştirecek diye bir kural yok ama yeni başlangıçlar için harika bir bahane, orası kesin. takvimdeki bir sayının değişmesi değil, senin içten içe "artık hazırım" demen asıl olayı başlatan. Geçmişin yükünü, keşkelerini geride bırakıp geleceğe daha cesur ve asil adımlarla yürümek tamamen senin elinde. Yani evet, eğer sen istersen bu yeni yaş tam anlamıyla yepyeni, tertemiz bir sayfa demektir. Kendine inan, gerisi zaten gelir. İyi ki doğdun!
Kendi ışığın sana karanlık anlarında ışık olsun güler yüzün herturlu kötülük ve mutsuzluğu yok etsin gülüşünü gören seni imrensin vücudunun herzeresine kadar sevmek ve sevilmeyi hisset ve bı ömür mutlu ol anı yaşın çocuksu yanına öncülük etsin ve mutsuzluğu def etsin nice nice uzun sağlıklı mutlu yilara
Nedemek sen kendini tanıtın bende sana eşlik etim 20 dk netten güzel mesaj ariyodum bı tane güzel mesaj yok hep sevigili mesaj var ya da çok sade mesaj lar yorumda kendinden bahsettiğini görünce dedim ben burdan yürürüm yürüdüm oldumu olmadimi bilmiyorum
Doğum günün kutlu olsun 🤣😂 Benden beş gün daha küçükmüşsün kız sen 🤣😂🤣 Şaka yapıyorum yana yeni yaşın sana güzellik sağlık, mutluluk, huzur , ağız tadı, yeni güzel şeyler tecrübe etmeyi getirsin şans getirsin bereket getirsin Kısacası iyi ve güzel olan her şeyi İyi ki doğdun canım benim ✨💐🫶 İyi ki varsın 🫶💐😙😀🫠🎁💐🌹🌺🌷🪷🌸💮🏵️🪻🌻🌼🌟✨🦋🐝🍓🎂🍬🍫🍩🍪🍯🍹🍻🎈🎂🎇🎎🎆🎉🎊
Ooo gelsin kaloriler gitsin kaloriler 😂 Ye pastaları bütün mumları üfle hatta canını sıkanlar için mumlardan bi kaç tane yanına al çakmakla yakıp ellerine ver canımı sıkanın canını yakarım diye tehditlerde bulun😂 Neyse iyi ki doğdun güzel yaşların olsun✨🍀🍻🧿🥳🎂
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başkasıyla mı? Karıştırıyorum? Muhtemelen Karıştırıyorum Yinemi doğum günü dicektim 🙃 Mazur görün efenim üşüyenbuz yaşlandı Yeni yaşnızda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim 🤲
Doğum günün kutlu olsun! Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin. Tüm hayallerinin gerçekleştiği, sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar geçirmeni diliyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın! 🌸🩷🎂
@r_engarenkyollar Bir yaş daha aldın ama aslında bir yaş daha güzelleştin. Rabbim ömrünü sağlıkla, huzurla ve mutlulukla bereketlendirsin. Hayallerinin gerçekleştiği, sevdiklerinle nice güzel yılların olsun. Doğum günün kutlu olsun. 🤲🎂
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum günün kutlu olsun! 🎉 Kendi ışığınla parlamayı, sevmeyi ve sevilmeyi bu kadar güzel hissederken, yeni yaşın elbette yepyeni başlangıçlar getireceğine inanıyorum. Çocuksu ruhunu kaybetmeden, sana harika sürprizler ve mutluluklar getirsin bu yıl. İyi ki doğdun! ✨💖