Bugün sözde doğum günüm 🤷🏻‍♀️?

Bugün doğum gunümdü, zaten alışkınım aslında her sene yalnız olmaya akrabalar falan kutluyor doğum günümü ama benim istediğim arkadaşlarla çıkıp doğum günümü kutlamak yemek yemek gezmek ama yok işte bunlar yetmiyormuş gibi dün kötü bir haber aldım bunları geçtim sabah uyanır uyanmaz babamın yine benle ilgili bir şeye kızdığını duydum neyse ki tam uyandığımda dışarı çıktı ama yinede moralım acayip bozuk annem de bana anlattı nelere kızdığını ben bıktım artık hiç bir şey duymak istemiyorum çok tandır kar yapmıyordu burada senenin başında yağdı diye bu sene güzel geçer gibi gelmişti arkadaşlarımın olmaması beni çok zorluyor bugün herkes sordu kutlamıyormusunuz diye bende bir şeyler uydurdum olmayan arkadaşlarımla yemeğe gidiyormuşum buraya içimi dökmek istedim babamın küçücük şeyi bile abartması mesela çok alakasız bir şeye daha kızmış bir kaç ay önce bir yeri aramamı istemişti bende arayamadım işim vardı sonra bana dedi sen aramayacaksan ben ararım boş ver aradı da ama bugün tam tersini söylemiş anneme yok ben ona dedim ara o aramamış buna kızdı ama o arayacaktı daha fazlası da var ama benim gücüm yok
Bugün sözde doğum günüm 🤷🏻‍♀️?