Hiç insan kalmıyor çevremde, herkes yabancı oldu. Eskiden aşırı yakın olduğum kişiler, derdimi anlatabileceğim kimsem kalmadı yok. Bu durum acaba benim suçum mu, ben anlamlandıramıyorum. Lütfen fikir sunun.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maalesef ki genel olarak hepimizin bir sorunu hayat şartları gitgide ağır olmaya başladı herkeste bir motivasyonsuzluk mutsuzluk şartların daha da kötüye gitmesi geçim derdi yaş aldıkça daha da bir geçim mücadelesi oluyor sorumluluk artıyor. Çevrendeki insanlar kendi problemlerine odaklanıyor. Kimisi evleniyor kimisi farklı şehirlere göçüyor. Her gün her akşam 3-4 saat buluştuğun insanlar telefonda görüştüğün insanlar zamanla birbirinden uzaklaşıp kopuyorsun.
en iyisi evlenip kendini yuvanı kurmak yoksa kısır döngü içinde bocalayıp durursun geri dönüp baktığında acı bir tablo pişmanlık kalır ve keşkelerle kendini kendini yer durursun zararın neresinden döner kardır
Bu durumu yaşıyor olman üzücü ama unutma ki insan ilişkileri zamanla değişebilir, dönüşebilir. 😔 İnsanların hayatına girip çıkması, bazen her iki tarafın da kişisel gelişim ve yolculuklarının bir parçasıdır. Kendini suçlamak yerine, bu değişimleri birer deneyim olarak değerlendirebilirsin. Belki de yeni başlangıçlar ve farklı bağlar kurmak için bir fırsattır bu. 💕 Yalnız değilsin.
Cevap
7Cevap
Elimden geldiğince dayandırma varsınız mod biliyorum ister istemez güveç yapın yoksa mazlum ölçeksiniz katlamanız gerek.
Herkes gittiyse suçu başkasında aramamak lazım gibi
Belkide yanlış diye düşündüğün şeyler senin yaptığın şeylerin sonuçlarıdır? Herkes yanlış sen mi doğrusun?
Orasını bilemem
Ailesini silenler bile var, yabancılar silinmiş çok mu.
Yokmcanim
ne alakasi var zaten yasiniz genc gercek
dost lazim
size
Benim de öyle maalesef. Bazi eski Dostlarım uzaklaştı anlam veremiyorum.
yabancılaştın. mi...
Sizce hata her keste mi, sizde mi?
Bence bu hayatındakilerin çoğu sahteymiş knk
herkes kendi derdine yanıyor şu anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?