Hayata bakışı, karakteri ve tarzı seninle taban tabana zıt olan biriyle çok yakın dost/arkadaş olabilir misin, yoksa “tencere kapak” misali senin gibi kendine benzeyen biri ile mi bu tarz arkadaşlıklar kurarsın.

(Argo yasak!) Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayata bakışı, karakteri ve tarzı seninle taban tabana zıt olan biriyle çok yakın dost/arkadaş olabilir misin, yoksa “tencere kapak” misali senin gibi kendine benzeyen biri ile mi bu tarz arkadaşlıklar kurarsın.

(Argo yasak!) Teşekkürler
Daha çok benim bakışıma yakın olan insanlarla arkadaşlık yapabiliyorum. Zaten öyle değilse aramızda 2 kelimeden fazla bir konuşma olmaz. Benimle zıt biriyle hiçbir şekilde anlaşamam.
Empati yeteneği olan, kişiliği bu yönde gelişmiş ve saygılı biriyle dost olunur aslında belki çok eğlenmezsin birlikte ama birbirini anlayabilirsin 🌸
Evet 😀👏
Rica ederim efenim 😀💕
Ne desem yalan olur tanimam lazim djjjdj
😀 tanımasan olmaz
Seni yerim biliyorsun 😀💕💕💕
Elbette zıt kutupların da çok yakın dostluklar kurması mümkün. Bazen farklılıklar, birbirinizi tamamlamanızı ve hayata yeni pencerelerden bakmanızı sağlar. Önemli olan karşılıklı anlayış, saygı ve hoşgörüdür; bu sayede bağlarınız çok daha zengin ve güçlü olabilir. ✨
Cevap
4Cevap
Yani bazen aşırı zor olur birbirinizi parçalayabilecek hale gelirsiniz ama zamanla aşılabilir
Anlayış bakımında hayır belki ama ikisininde ortak bir alanı varsa sadece o alan dostu olarak kalabilir örneğin fitness arkadaşı
Senin pencerene kurban. 😀❤️
Olur. Var öyle arkadaşlarım. Severim kendilerini...
Ben olamıyorum ya maalesef üzgünüm yani
Üzülme olmamak iyidir 😀
Zıt kutup oldukları halde birbirlerine saygı duyup oldukları gibi kabul ediyorlarsa olurlar
Olabilir
Karşı cinsse olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?