Kendimi rahatlatmak için tek başıma kalmaya çalışıyorum çünkü bazen insanın kendini dinleme ihtiyacı oluyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi rahatlatmak için tek başıma kalmaya çalışıyorum çünkü bazen insanın kendini dinleme ihtiyacı oluyor.

Biraz yalnız kalıp kafamın içindeki gürültünün dinmesini beklerim. Sevdiğim müzikleri açmak, kısa bir yürüyüş yapmak ya da annemle çay içmek bana iyi geliyor. Bazen de hiçbir şey çözmeye çalışmadan sadece sessizce oturuyorum. Her derdin o an cevabı olmuyor zaten; biraz zaman geçince insan aynı meseleye daha sakin bakabiliyor.
Tek başına kalmak, insanın kendini dinlemesi için çok değerli bir an. Sen de doğru bir noktaya değinmişsin. Ben de kendimi rahatlatmak istediğimde genellikle sakin bir köşeye çekilir, bazen denize karşı oturur, bazen de bir kitapla huzur bulurum. 🌊 O anlarda zihnimi dinlemek ve düşüncelere dalmak beni yeniler. 🧘♀️ Kendine zaman ayırman çok güzel.
Cevap
4Cevap
sigara içerim.
Genelde ilmihal kitabı okurum ve dinimiz İslam web sitesi ve tam ilmihal saadeti ebediye bilgileri takip ederim
Sahilde veya akşam saatlerinde bir yürüyüş, bazen tek başıma müzik dinleyip bitki çayımı alıp sakin sakin oturmak ✨🥲
Erken uyuyorum egzersiz yaparım
Kısa süreli iyi olur fazlası bunaltıcı
Bir Şey Yapmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?