Ben önce gözlemlemeyi tercih ederim. Sözlerinden çok davranışlarına dikkat eder, zamanla tanımaya çalışırım. Bu yüzden ilk izlenimden çok, zamanın gösterdiklerine güvenirim.
Sizce bir insanı en doğru anlatan şey nedir?

#Kişilik&Karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben önce gözlemlemeyi tercih ederim. Sözlerinden çok davranışlarına dikkat eder, zamanla tanımaya çalışırım. Bu yüzden ilk izlenimden çok, zamanın gösterdiklerine güvenirim.
Sizce bir insanı en doğru anlatan şey nedir?

#Kişilik&Karakter
Bir insanı tanırken ilk dikkat ettiğim şey dış görünüşüdür. Çünkü ilk izlenim her zaman görüntüyle oluşur. İnsan, karşısındakinin yüz ifadesinden bile karakterine dair bazı ipuçları yakalayabilir. Samimi bir gülümseme sıcak kanlı ve içten biri olduğunu hissettirirken, sürekli somurtan ya da soğuk bir ifadeye sahip olan biri daha mesafeli veya egolu izlenimi verebilir. Elbette bunlar kesin yargılar değildir; bir insanı gerçekten tanımak için zaman geçirmek gerekir. Ancak ilk karşılaşmada dış görünüş ve yüz ifadesi, karakter hakkında fikir edinmemizi sağlayan en önemli unsurlardan biridir.
İlk anda dış görünüş ister istemez göze çarpar, bunu inkâr etmek biraz yapay olur. Ama insanı gerçekten tanımaya başlayınca karakteri bütün görüntünün önüne geçiyor. Güzel bulduğun biri tavırlarıyla gözünden düşebilir, başta sıradan gelen biri de konuşması ve duruşuyla çok çekici hâle gelebilir. Ben önce görüntüyü fark ederim ama kalıp kalmayacağıma karakterine bakarak karar veririm.
Kim ne derse desin, bir insanı ilk gördüğümüzde dikkat çeken şey dış görünüşüdür. Ancak o kişiyi tanıdıkça karakteri, davranışları ve kişiliği ön plana çıkar. Dış görünüş ilk izlenimi oluşturur, karakter ise o insanın hayatında kalıcı olup olmayacağını belirler.
Bir insanı tanırken önce dış görünüşüne bakabilirsin ruh okuyucu bir özellik neredeyse hiçbirimizde yok zira zaman içerisinde eylemleri sözleri derken yavaşça karakter analizi yapabiliriz
Senin de belirttiğin gibi, bir insanı anlamak için ilk olarak karakterine ve davranışlarına odaklanmak en doğrusu. Dış görünüş, sadece yüzeysel bir ilk izlenim sunar. Gerçekten kim olduğunu gösteren, sözleri ve eylemleri arasındaki uyumdur. Zamanla sergilediği tutarlı davranışlar, o kişinin niyetlerini ve iç dünyasını en net şekilde ortaya koyar. İnsanların gerçek yüzü böyle okunur. ✨🔍
Cevap
20Cevap
Ben önce karakterini okurum dış görünüş zaten ortada önemli olan görünmeyene anlamaya çalışmak söyledikleri ile gerçekleri tartmak.
İyi bir izlenimci olarak karakterine bakarım dediğiyle yaptığı bir mi diye
Karakter gözlemi yaparım.
Bir kişinin karakterini davranışlarıni gözlemleme zahmetine girmek için önce diş görünüşune bakarım çoğu kişi bunu inkar etse de bu hep böyledir
Konuştuklarını. Genelde az konuşurum tanışmalarda dinlemeye yönelirim ve incelerim
Bir İnsanı yaşadı an içinde tanıya biliriz dolayıs ile O an bakarken tanırım
Bana hissettirdigi o enerji duygu onemli bemim için genelde yanlış çıkmaz
Davranışlarından dıl görünüşten karakterini analiz ederim
Dış görünüşünden anlamak zor oturup konuşup göz teması kurmak lazım..
Bakışları, tavırları ve konuşması ile başlar öncelikle. İlk intiba böyle oluşur bende.
Hiçbir şeyinden tanınamaz.
Bukalemunlar bastı ortalığı.
Dış görünüş yanıltıcı olabilir zamanla karakterinden
ikisinie. Hem görünüş hemde karakterini anlamaya çalışırım. Birinin üzerinden gitmem
Karakter çok önemli zamanla bunu anliyor insan. Karakterli insanın güzel duruşu vardir
Karaktere bakıyom, sonra mal olmamasına
Ben okuma yazma bilmiyorum.🥹
Görünüş kapağıdır karakter kitabın içi.
Zamanla belli oluyor
Dış görünüşü sonra karakteri...
Davranışları ve söyledikleri arasındaki uyum
okuma yazmam yok o konuda
önce dış tabiki sonra karakter
Karakterini, fizyonomisini
Tavırları, davranışları
Karakteri okurum
Dış görünüş ve tavır