Kaygılı bağlanma sorunum var ve sanki tükeniyorum günden güne,,
Kaygılı bağlanma sorunuyla ilişki yaşar mıydınız?
Kaygılı bağlanma sorunuyla ilişki yaşar mıydınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O sıra benim kaçıngan bağlanma sorunlarının bana bakış
Emin olun kendiniz gibi birisiyle çok sağlıklı ilişkileri siz yaşayacaksınız...
Kaygılı bağlanmanın insanı ne kadar yorduğunu ve tükettiğini çok iyi bilirim. 💔 Böyle hissetmen çok doğal. Ben olsam, bu süreçte ilişkiden tamamen kaçmak yerine, kendi iç dünyanı anlamaya ve kaygılarınla yüzleşmeye odaklanırdım. İlişkiler, kendimizi keşfetmek için de birer ayna gibidir. Önemli olan, bu yolculuğa bilinçli ve sevgiyle çıkabilmek. 💖
Cevap
7Cevap
Kaygı varsa sağlıklı temel atılmaz bi ilişkiye kimse durduk yere kendini ziyan etmez.
Bütün zararım kendime, inanın
Sen öyle düşünüyorsun ama karşı taraf sürekli sana kendini ıspatlamak zorun değil kötü düşünceni tatmin etmek için
Onunda kaygıları var beyefendi, ama iliksimiz için fedakarlık yapıp gönlünü ferahlatmasi için elimden geleni yapıyor sevmediği hoşlanmadığı hiç bir eylemde bulunmuyorum. Bu güvensizlikten mi sizce? Hayır... Korumacı, baskıcı ve lider bir karaktere sahip, ne giydigimden tutunda yediğim yemeğe kadar en ince detaylarıyla bilgi ister tüm günüme ait. Ben bunları yaparken kendimi ispatlamak zorunda değilim demiyorum.
Bu tamamen sana baglı, eksıklıgını hıs edıyorsan yasa, ya da bunun bır cozumu var
Evet çok yaşadım da ama o yarıyolda bıraktı beni
Kaygısız bağlan yaşar
beni de kan tutuyor hemşire olsam mantıklı mı?
Karşındaki insan bunu ortadan kaldırabilir
Onery
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?