Şu dünyada nankörlük görmeyen insan neredeyse yok denecek kadar azdır bence. Herkes ektiğini biçer mantığı ile hareket ediyorum. Nankörlük yaptıysa kendi topuğuna sıkmıştır o insan benim için. Bir daha benden insanlık namına kesinlikle bir şey bulamaz ve göremez.
Oldu, her türlü nankörlüğünde neyse çiğ dedim yanlış yapmaya meyilli ama kalbi temiz diyerek her defasında bağrıma bastım yanlış yapmasın diye yanında durdum ama bir nokta vardır o noktaya gelindiğinde önüne şapkanı koyar ve düşünürsün.
Kalbinin saf olmadığını aksine işine geldiğine geldiği gibi davrandığını, herkesi satabilecek kadar kirlenmiş bir kalbi var görüsün!!
İşte buna da kırılma noktası deniyor. Kendimde en sevdiğim özelliklerden biri de böyle durumlarla karşılaşınca kin ve nefret gibi duyguları barındırmamam yüzüne gülüp çekip gitmem ne hakediyorsa yüzüne net şekilde söyler olmayan karakterini sahneden silerim. İlginçtir normalde üzülür herkes ben aksine neşelenir daha mutlu oluyorum hayatımdan bir pislik daha gitti diye arınma yaşıyor ruhum😄
Ay yok ben soru olsun xper falan artsın diye sordum 🤭 yoksa nankörlük edene yaptıgı yanlışın karsılıgını veririm (deger verdigim birinden görmüşssm) daha sonra da aklıma dahi gelmez. Dünya oyle kişileri umursamak için çok kısa