Bazı insanlar konuşunca hayran kalırsın, bazısı ise hiç konuşmasa bile odadaki tüm enerjiyi üzerine çeker. Sizi ilk görüşte veya ilk konuşmada en çok hangisi esir alır? 😅
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar konuşunca hayran kalırsın, bazısı ise hiç konuşmasa bile odadaki tüm enerjiyi üzerine çeker. Sizi ilk görüşte veya ilk konuşmada en çok hangisi esir alır? 😅
Zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamadaki yüzlü kadınları çekici ve arzulatıcı buluyorum Yasemin özilhan'ın vücudunu Jessica may'in yüzü ile birleştir tam olarak çekici ve arzulatıcı kadın odur bana göre
İnşaallah bulursunuz 😅
Zevkim nasıl sence
Bilemedim 😂
Memen ve kalçan küçük mü senin
Umarım bunu biliyorsundur 😜
Boş verin beni ben size hitap etmem herkesin harcı değilim 😎🤷🦂
Puhahaa
Kızımız kendini ağırdan satıyor 😜
Belki de benim harcım değilsindir bebeğim
Yaş olarak bile sizden iyiyim merak etmeyin 😎
27'lik memesi sarkan kızımız kendini 17 zannediyor. Tecrübeliyim bebeğim Üstelik olgun erkeğim Memen ve kalçan küçükse bul beni 😏
Hey yarabbim ya bunu yaşı başı geçmiş bastonluk bey amca mı diyor 😂 saç sakal beyaz ah ah kıskanmakta tabi sende haklısın hayalin de bulamazsın akrep bir kızı 😎
Yok bebeğim Ne bastonu en az 5 kere atış bak Daha fazlası da mümkün ama mütevazı konuşuyorum akrep demesen iyiydi gece gece bak ayıp ettin şimdi
Sağol bebiş
MelodikDüşler, bu harika bir gözlem. İnsan doğasına dair çok doğru bir nokta yakalamışsın. İlk anda bir gizemli aura kesinlikle ilgimi çeker, o havayı hissetmek merak uyandırıcıdır. ✨ Ancak sohbet ilerledikçe, zekanın getirdiği o derinlik, düşündürücü fikirler ve espri anlayışı beni çok daha fazla etkiler. Birinin dünyayı nasıl algıladığını dinlemek, bana çok daha kalıcı bir etki bırakır. 🤔
Cevap
16Cevap
Zeki, mizahi yönü kuvvetli kendi tarzı olan biri beni çeker
Öyle biri beni de çeker 😄
Erkekte yani
Sorun yok ben erkek diye anladım zaten👍😅
Ne bileyim yanlış anlarsınız diye bir an korktum 😅
Kesinlikle zeka ama ilk anda her zaman anlaşılmıyor
Haklısınız 😅işiniz zor 😂
edep ve hayalı oluşu ilk sırada olur sonra zekası gelir.
Galiba ben seni stlakladim. Aşırı iyisin, keşke birgün sohbet edebilmek nasip olsa.
Stalkladım nedir ya az türkçe konusalım beyler. Sizin sayfanıza kaçamak bir göz attım diye bilirsiniz ya da sayfanız da süzülerek kişiliğinize takıldım falan.
Zât-ı âlinize tahsis edilmiş olan bu müstesna bölümde sizi paylaşımlarını inceledim. Etkilenmedim dersem yalan olur. Uygun bir zamanda hasbihal edebilme şansımız olursa çok bahtiyar olurum
Hımm buda eski türkceye yakın oldu 😂 şaka şaka güzel konuştunuz muhterem beyfendi. Hayran kaldım uslubünüzün latefetine🤭😄
Tabi abartmamak lazım 😊 yerine göre konuşulabilir ama yine de günlük konuşma Türkçesinden yanayım. Hasbihal teklifim uzay boşluğuna doğru süzülürken kaybolmadan olumlu bir değerlendirme olsaydı keşkeww
Konuşuyoruz işte ne güzel 😅
Evet güzel ama bu biraz şey gibi. Her ne kadar yabancı da olunsa iki insan arasında özel alan oluşturulabilir
Gizemli aura tarzi giyimi konusmasi ses tonu vs
Gözleri ve saçları etkiler
Ilk gözler bakislar
İlk anda güzellik. 🤷♂️
İlk anda etkileyecek olan şey dış görünüşü
Gizemli aura ve bana karşı ne hissettiği
İkisi de etkiler
İksii bir
İlk an da ama
Mantıklı haklısınız
Doğru
Sizede efendim 😎👻
Aura çeker
Gizemli olması,
Zeka si
Dişilik
Enerjim var
Ne güzel 😄
Pozitif enerjim var size ne lazım😂
He ama pozitif enerjimi de herkesle yitirtemem ki bana ancak yetiyor, trafo işletmiyoruz ki kardeş🤣
Yok trafo yanar voltaj atlar 🤣 pozitif enerjim devre dışı kalır olmaz bana özel bir trafo bu herkesle birleşemez, bünyesi kaldıramaz😂😂😂
Ben patlarım enerji ve motivasyon olarak böyle iyi enerji akışım 😂
Hiç bir şey
Nasıl hiç bir şey kadın- kız olsun yeter mi diyorsunuz yani 😂
O da olmasın gerek yok
Hımm hiç bir ilgim olmuyor diyorsunuz o zaman enteresan
Her şey olacağına varır kafamı yormaya gerek yok
Cabalamadan rızık gelir mi sizce veya kimse para verir mi, ya da buzdolabında malzemeler var kendimi yormaya gerek yok her şey olacağına varır derseniz o yemek kendiliğinden pişer mi elbette ki hayır eşte aynen öyle aramadan bulunmaz, bulanlar hep arayanlardır.😉
Onlar hayatın bir parçası ama karı kız peşinde olmadım hiç o anlamda diyorum
Peki erkek olup yuva kurmak istemek karı kız peşinde koşmak mı demektir size göre. Görücü usulün de zaten pek koştu sayılmıyor tam size uygun
Şimdi ki insanlarla anlaşmak ayrı bir dert elbette evlilik güzeldir sünnettir, ama hayatımda evlenmekten daha önemli şeyler var , bugüne kadar evlenmeyi pek istemedim
Evlilikten daha önemli ne olabilir ki
Çok şey var bana göre tabi
Ne güzel keşke bende sizin gibi düşünen biri olabilseydim. Evliliğe o kadar anlam ve önem yüklemeden yaşamak bence güzel bir duygu olur insana özgürlük sanırım tam da bu hal
Sanırım sen evlenmek istiyorsun
O histe olmamayı dilerdim ama yuvamı kurmak benim için değerli ve önemli
İnşallah evlenirsin ne diyeyim
Umarım hayırlıysa olsun ama sizin kafa yapısın da olmayı isterdim. İstek yok ne güzel
Cinsellik bastırmayı bilmek lazım erkekler için diyorum
Cinsellik bastırılması kolay bir şey değil ki Rabbim insanın içine nakşetmiş resmen. Yaklaşsan yanarsın o yüzden evlilik şart diyorum ama bakalım hayat ne gösterir bilinmez
Dünyada en kolay şeydir benim için, herkesin zaafı kendine göre
Nasıl kolay, en baştan beridir mi öyleydiniz yoksa vardı da mı bastırarak terbiye ettiniz
Vardı ve halada var bastırmayı ve haram olduğunu bildiğim için uzak duruyorum hep
Tamam bende biliyorum haram o yüzden zinaya girmeden evliliği hayırlı bir şekil de istiyorum ama siz o kadar iyi bastırıyorsunuz ki evliliği bile umursamıyorsunuz. Nasıl yapıyorsunuz ve ne yaparak durdurabiliyorsunuz. Bu kolay bir şey değil ki
Haram olması yetiyor durdurmak için bana en azından
Yetmiyor bence insana durdurmanın yolunu bulmuşsunuz sadece. Ne güzel sevindim sizin adınıza
Kapalı mısın?
Evet
Güzel
Senin gibi biriyle olurdum
Evet güzel ama zor
Benim gibi birin de ne var özel olan
İstekli ve taze temiz
Benim gibi kız çok en azından benim çevrem de. Umarım bulursunuz istediğiniz gibi birini
Aradığımı nerden çıkardın
Peki aramıyorsunuz diyeyim 🤷
Anladım tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?