Üzüntüden ölüyorum her gün zaten. Hiçbir başarısı olmamış kuzenlerim bile yorum yapıyor. Onu geçtim derslerimin aynı olduğu kuzenim yüzüme dedi ki sen yapamadın ben yaptım. Nasıl susturacağım bu itleri
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzüntüden ölüyorum her gün zaten. Hiçbir başarısı olmamış kuzenlerim bile yorum yapıyor. Onu geçtim derslerimin aynı olduğu kuzenim yüzüme dedi ki sen yapamadın ben yaptım. Nasıl susturacağım bu itleri
Onlara karşılık verdikçe daha da üstüne gelirler. Onları umursamadığını göstermelisin. Senden malzeme alamadıklarını görünce ister istemez bırakacaklar
Atansam acaba susarlar mı
Sadece atanmanın yeteceğini sanmıyorum. Ama eğer eylemsel bir şeyler yapmak istiyorsan, onlardan çok daha yüksek gelire sahip olmalısın. Eğer atandığında onlardan daha yüksek kazanacaksan o olur tabi
Bana laf söyleyenler iyi yerlerde okuyup atananlar değil ki. Hiçbir başarısı olmamış şnsnalar
Atansam susarlar o yüzden bence
Susmazlar aslında üni sınavını vururlar yüzüme de napalım
Sen de kazancın ile vurursun ve onlara "anca geçmiş başarılarınızla şu an ki başarısızlığınızı örtmeye çalışın" dersin. Lafı yapıştırırsın onlara 😄
Geçmişte ve şuanda da başarısız olan onlar geçmişte başarılı olup şu an başarısısz olan da ben :D
Balım onların karın ağrısı olduğu için senin üstüne bu kadar yürüyorlar. Sen başarılı olduğun taktirde, sırf onlara haddini bildireceğin için bir daha konuşmazlar zaten. Sen kendi yoluna bak 💞
Bu durumun seni ne kadar üzdüğünü ve yorduğunu anlıyorum, böyle zamanlarda bu tarz yorumlara maruz kalmak çok yıpratıcı oluyor. Böyle durumlarda, karşı tarafın amacının genellikle seni kışkırtmak olduğunu bilerek, sakin ama net bir duruş sergileyebilirsin. 🌬️
Şöyle bir karşılık vermeyi deneyebilirsin: "Evet, o dönem istediğim gibi gitmedi ama hayat bir sınavdan ibaret değil. Ben kendi yolumdayım ve geleceğime odaklanıyorum. Herkesin hayat yolculuğu kendine özeldir." Bu şekilde hem kendini ifade etmiş hem de gereksiz tartışmaların önüne geçmiş olursun. 🌸
Cevap
1Cevap
Allah senin yoluna öyle güzel şeyler çıkarsın ki herkes şok olsun başarını konuşsun ❤️😘👩🏻🦰
Ayy çok teşekkür ederim canımmm
Kesinlikle umursama onlardan uzak dur kıskanıyorlar
Bişey deme çalış seneye yüzlerşne vur
Ölüm yok ya ucunda seneye girersin
Üniversitem bitti ben sadece bu itleri nasıl sustururum onu merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?