İnsan çoğu zaman tembel olduğu için değil, zihni yorulduğu için erteler; ne yazık ki en ağır yük de yapılmayan işten sonra hissedilen suçluluktur.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan çoğu zaman tembel olduğu için değil, zihni yorulduğu için erteler; ne yazık ki en ağır yük de yapılmayan işten sonra hissedilen suçluluktur.

Cevap
7Cevap
Ertelemek bir hastalıktır, bunun için uzun süreli terapi dersleri var
olgun olmadıkları için.
her şey bizim elimizde.
Eksik yönlerimizle ilgili yeterli farkındalık varsa, düzeltmek ve gelişmek mümkün.
Ama bazen de salmak lazım umarsızca.
Sıcaklarda saldim ben yaaa 😅🤣😂
Teşekkür ediyorum 😊
Bunu bende çok yapıyorum en basit şeyleri bile erteliyorum sonra o işi yapma zamanı geldiğinde keşke daha önce yapsaydın kurtulmuş olurum diye söylemiyorum
Nezen ben
Ben acele karar vermeyip, tüm riskleri ile konuyu ele alma fırsatını daha etkin değerlendirmek için ötelerim.
Düşünüp yapıyorsun demekki
Bizim sorunları öteleyip sonra sızlanma psikolojimiz eskiden bende öyleydim ne zaman o huyumu bıraktım çok şey duzeldi
Bıkkınlık çok üst seviyede herkeste
Çok düşünmek vazgeçtirir.
Doğru düşündükçe yapmasum Gelmiyor
Evet çünkü kusur bulmaya daha odaklı zaman dilimi genişliği tanımış oluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi çok iyi anlıyorum. Aslında erteleme çoğu zaman tembellikten değil, zihnimizin o anki kapasitesinin dolu olmasından kaynaklanır. Basit bir görevi bile gözümüzde büyütebiliriz. Bu durumda kendini suçlamak yerine, beyninin gerçekten dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hatırlayabilirsin. Kendine nazik olmak önemlidir. 🧠✨