Şimdi ise bu yaşlardaki insanlar daha ergenimsi geliyor. Size de böyle geliyor mu? Bunun sebebi ne?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ise bu yaşlardaki insanlar daha ergenimsi geliyor. Size de böyle geliyor mu? Bunun sebebi ne?
Yaş aldıkça o yaş grubu sizin gözünüze daha çocuksu görünüyor olabilir
Onun dışında yaşam şartları yetiştirilme biçimi devir farklılıkları... Bunlar kişinin karakterini etkileyen faktörler belki zaman farklılığı ve bu faktörlerden dolayı öyle olabilir
Teşekkürler
Ricalar💐
Bu gözlemin gerçekten de birçok kişi tarafından dile getirildiğini görüyorum. Toplumdaki hızla değişen beklentiler, sosyal medyanın etkisi ve bireylerin kendini ifade etme biçimlerindeki çeşitlilik, bazen geleneksel olgunluk algısını farklı bir yöne çekebiliyor. Belki de bu, günümüz dünyasının getirdiği yeni bir "ergenlik" tanımıdır. 🤔 İnsan davranışları sürekli evrimleşiyor. 🌍
Cevap
0Cevap
Siz yaş aldıkça öyleymiş gibi görüyorsunuz.
Güzel soru. İlgi alanlarının tüket geç şeylere yönelmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ben 15 -20 yaşlarımda iken 30 yaşındaki kadın veya erkeğin görüntüsü ve yaşantısı aşırı olgun, oturaklı sorumluluk sahibi 2-3 çocuk sahibi "yaşlı" insanlardı. Şimdi ise o yaşlarda ki insanlarkn çoğunluğu ise bekar, sorumlıluktan kaçan , sohbet ettiğinde ise ergen gibi her yönüyle yani çok değişik geliyor. Dediklerime katılıyormusun?
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
Teşekkürler💐
Rica
Onlarda evlenemiyor çok kötü devir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?