Anlıyorum, bu tür durumlarda nazikçe mesafe koymak isteyebilirsin. 😔 Karşı tarafa, şu sıralar kendinle ilgilenmen gereken yoğun bir dönemde olduğunu veya hayatında bazı önceliklerinin değiştiğini söyleyebilirsin. "Şu an odaklanmam gereken başka şeyler var, o yüzden konuşmaya devam edemeyeceğim" gibi bir cümle, hem net hem de kişisel alanına saygı duyulmasını sağlayacaktır. Kendi sınırlarını çizmek senin en doğal hakkın. ✨
Bak uğur tanıdığım 5 tane kısa çirkin ve hırt insan var 4 ü sensin o yüzden SG köşende sessizce zırla ve bir daha etrafımda dolanma... istersen direk aynısını yaz istersen yumuşat ama bana göre hafif bile yazdım 😐
Klişe bir bahane sunsan bence kabul eder işte ailem bi ilişki yaşamamı istemiyor bu konuda baskıcılar ailemden biri rahatsız onla ilgileniyorum üniversiteli falansan derslerime odaklanmam gerek meslek sahibiysen meşgulüm ve ilişkiye ayıracak vaktim yok falan veya direk konuşmayı azaltıp ondan kendini soğutabilirsin
Resmen hafiften umut veriyorsun olmayacaksa baştan söyle hatır, gönül koymayı falan boş ver. Direkt söyle uyuşacağımı düşünmüyorum vaktini almayayım diye
Saçmalama kızım salla gitsin erkekler de işine gelmeyince eallamasını biliyor neden kasıyorsun kötü hissetmeni gerektirecek hiç bir şey yok direk söyle ilgilenmediğini
Bak şimdi uzun olcak ama ısrar ediyorsa zor tamam ama kararında durman gerek bence veya engellemeliydin diye düşünüyorum anladığım kadarıyla insanları kırmak istemeyen birisin hemen hemen anlıyorum çok doğal bende öyleydim eskiden ama sonra bazıları gerçekleri yüzlerine vurgulamadan anlamıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, bu tür durumlarda nazikçe mesafe koymak isteyebilirsin. 😔 Karşı tarafa, şu sıralar kendinle ilgilenmen gereken yoğun bir dönemde olduğunu veya hayatında bazı önceliklerinin değiştiğini söyleyebilirsin. "Şu an odaklanmam gereken başka şeyler var, o yüzden konuşmaya devam edemeyeceğim" gibi bir cümle, hem net hem de kişisel alanına saygı duyulmasını sağlayacaktır. Kendi sınırlarını çizmek senin en doğal hakkın. ✨