Artık her şey beni çok yoruyor ve normalden çok üzüyor. Ailemle kavga ettiğimizde sürekli suçlu ben ilan ediliyorum. Drama yarattığımı, kendimi masum göstermeye çalıştığımı, okları kendime çevirdiğimi, saplantılı olduğumu, yarış içinde olduğumu söyleyip duruyorlar. Aslında hiçbir şey bu kadar basit değil çünkü benim bu durumda olmamın sebebi de kendileri. Ailemin birilerine sürekli borç vermesi ve borcun bize geri verilmemesi sebebiyle zor bir çocukluk geçirdim. Karakter olarak inatçı ve huysuz bir çocuktum fakat büyüdükçe düzeldi. Büyüdüğümde bile annem beni anlatırken sürekli çok yorucu bir çocuk olduğumu, kendisini çok yorduğumu söylerdi ki hâlâ söylüyor. Çok sıkı ders çalışan birisi hiç olmadım, iyi kötü bir üniversiteye yerleştim. Yerleştikten sonra derslerime çalışır, sınavlardan yüksek not alır, sınıfta her derste ilk 5'in içinde olurdum. Geçme notumuz 60'tı bu yüzden sınav notunuz ne kadar yüksek olursa olsun istediğiniz ortalama olmuyordu. Kardeşim çan eğrisi sisteminde okuyordu. Sınavdan 40-45 alır onu överlerdi, ben 70-80 aldığımda ise aldığım tek cevap "neden daha yüksek değil". Sınavlarıma çalışırken bile annem gelir "bu çalışmayla olmaz, ben böyle çalışmıyordum bak kardeşin gibi çalışman lazım" derdi ve benim sinirimi bozardı. Birkaç yıl önce DGS ile bölümümü iyi bir bölüme tamamlamak için kazandım. Bu süre zarfında ciddi psikolojik sorunlar yaşıyordum ve en son psikiyatrik tedavi görmeye başladım. Uzunca bir süre tedavi gördüm. O zaman da derdimi anlatmaya çalıştığımda dinlenmemiştim. Kaç kere korkarak uyudum bilmiyorum. Tüm bu her şeye rağmen ben gidip 50 kere söylemiş de olsam 51. kez "bana yorucu çocuktun deme, üzülüyorum" desem de gene de söyledi. Herhangi bir hastalığım olmadığını ima etti ve inanmadı. En son saplantılı olduğumu söyledi, yarış içinde olduğumu, nankör olduğumu söyledi. Halbuki kendi ailesi kendisini ezdiğinde o susarken ben onu savunuyordum. Çünkü ben kendisi gibi susup gözümün önünde üzülmesini istemedim. O kadar yoruldum ki her şeyden.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar