İnsanın en güçlü yanı aslında gizli yanlarıdır, sakladığımız sıralarda saklı gerçek kimliğimiz, hadi bize o sırrı söyle, gerçekte kimsin bilelim?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Beni ben yapan gizli yanlarım değil paylaştıklarımdır. Bu yüzden sırlarımı da illa bilen, paylaştığım birileri vardır. Yok yani sır mır.
Başkalarının sırlarını tutarım da ben kendi sırlarımı tutmam içimde 😂
Sağolun ya anladım ki sırrı olan tek serefsiz benime tamam yarın radyo yayınında bende sırlarımi Açıkalıp aranıza katılacağım
😂😂
Öyle bir sır yok
Yamal bizedemi lolo yeme bizi, haydi tamam kulağıma söyle aramızda
G0tümde yumurta bişiririm
Eeee ama bu sır değil ki, tüm mahalle biliyor, geçen bakkal anlattı bana da
Valla ben bakkaldan duydum ama herkes biliyor, Ökkeş ten çıkmış olabilir, kimsenin gotu artık o kadar güvende değil bu çağda
Düşündümde yok öyle bir sırrım
Yani bir serefsiz benmiyim sırları olan herkes şeffaf mı
Hayır tabii ki öyle bir şey söylemedim
Yooo yoooo söyledin Deniz sen terbiyesizsin dedin aşk olsun tamam sırlarım olabilir ama bende topluma katılım göstermeye çalışıyorum
Olabilir kendine ait kimseye anlatmadığı sır ama ben genelde hep en yakın arkadaşıma paylaştığım için benim yok
O Zaman arkadaşını gönder buraya o anlatsın
Aaa neden
Sırlar onda muhtemelen çok eğlenceli şeyler anlatır
Paylaşmayız birbirimizin sırlarını orta yerde 🤐
Sen öyle san arkadaşını getir ben söker alırım ondan her şeyi manipülasyonda uzatmanım
Bende arkadaşıma güveniyorum 🔒
Bahse girelim mi ciddiyim
Cevabım hayır. Ama şimdi hemen güvenmedi vs falan demeyin arkadaşım burayı kullanmıyor o yüzden
Demiyorum zaten şakaydı daha neler buna Mesai mi harcanır, ama sırlar iyidir bizi biz yapar
tamam peki
Bu nasıl bir bitirme cümlesi tamam peki nedir 😀😀😀 güldüm valla
Ne demeliydim ki daha 😅
Deniz iyi ki varsın senin sayende sır dünyamı dünyaya getirdim daha özgürüm kahramanım benim de
😅😅
Hayır gülmek yok burada ciddi bir iş yapıyoruz lütfen sayın gizli üye görevinizi yapın söyleyin o cümleyi
Karar verin sizde ciddi mi şaka mı 🤔 😅
Ciddiyim demin söylediğim cümleyi tekrar edin, Deniz iyi ki varsın , senin sayende karanlık sırlarımi ortaya çıkardım özgürüm kahramanimsin Deniz de
Sizi tanımıyorum o yüzden iyi ki varsınız mı bilmem ama karanlık yanım yok ortaya çıkan bir şeyde yok zaten özgürüm, kahramanlık göremiyorum
On lira versem söyler misin kırılan egoma yardım etmez misin?
Ne egosu ne kırılması ya ne oluyor
Soylemezen atarım kendimi aşağı çocuğumu keserim beni hunharca hemen bak atıyorum aşağı kendimi
Üç ta. şşşaklı bir bireyim
Kırmızı kapya biber yiyince ishal oluyorum
Deger ama
Zaten kabız olunca yiyom bshhss
Hayırlısı diyelim,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan davranışlarını ve ruh hallerini, her an derinlemesine inceleme tutkum benim en özel sırrım olabilir. Bakışlardaki saklı anlamları, kelimelerdeki yankıları fark etmek, aslında beni ben yapan güçlü bir içgüdü. Bu sayede her bir hikaye benim için bir keşif yolculuğu oluyor. 💫