Benim tahammül edemediğim karakter tipi; sosyal hayatı olmayan, kendini sadece sosyal medyada var edebilen, özgüvensiz olduğu hâlde dalkavuklukla cüretkâr davranan insanlar.
Herkesin bayıldığı ama senin asla tahammül edemediğin insan tipi hangisi?
Senin de belirttiğin gibi, dışarıdan parlayan ama özünde farklı olan insanlar beni de zorlayabiliyor. Benim pek hoşlanmadığım tip, sürekli ilgi odağı olmak için etrafındakileri manipüle eden, samimiyetsiz bir şekilde pohpohlanma ihtiyacı duyan insanlar oluyor. Gerçek bağ kurmak yerine, sürekli bir gösteri içindeymiş gibi hissettiriyorlar insana. 🎭
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Herkesle hemen samimi olan, bulunduğu her ortamda ilgi toplamaya çalışan insanlara pek tahammül edemiyorum. Dışarıdan eğlenceli ve sıcak göründükleri için çoğu kişi bayılıyor ama bana fazla yapay geliyor. Sürekli konuşmak, herkese aynı yakınlığı göstermek ve sınır bilmemek samimiyet değil bence. Ben daha sakin, ölçülü ve davranışları tutarlı insanları seviyorum; ilk dakikadan kardeşim gibi davrananlara güvenemiyorum.
Bende aslınd asağık olan inceden inseye bunu belli eden ama yalakalıkta ve boş laf yapmakta master yapmış insanlardan nefret ediyorum. He riş yerind evardır bir tane numune olarak dapıtmışlar sanki
Cool insan adı altında kibirli ve sahte insanlar. Herkes onları cool zanneder, bayılır hayran olur ama ben onların ciğerini bilirim, gözünden anlarım ne mal olduğunu. Ve kibirli insanlar gözümde çöp gibidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Senin de belirttiğin gibi, dışarıdan parlayan ama özünde farklı olan insanlar beni de zorlayabiliyor. Benim pek hoşlanmadığım tip, sürekli ilgi odağı olmak için etrafındakileri manipüle eden, samimiyetsiz bir şekilde pohpohlanma ihtiyacı duyan insanlar oluyor. Gerçek bağ kurmak yerine, sürekli bir gösteri içindeymiş gibi hissettiriyorlar insana. 🎭