Herkes var ama kendimi o çokluğun içinde yalnız hissediyorum, nutkum tutulmuş gibi boğazımda bir düğüm var, geçmiyor tarifsiz yorgunum 😭😭
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum konuşmak istiyorsun dertleşmek istiyorsun sohbet muhabbet istiyorsun İçindeki bütün nefreti ve kini dökmek istiyorsun ama karşındaki insana sebepsiz ve nedensiz bu şekilde güvenmek istiyorsun ama çevrende bu kişi yok çünkü Çevrendeki insanların çoğunluğu bana şey düşünce yazan falan işi düşünce arayan kişiler olduğu için bu şekilde kendini yalnız hissediyorsun
TONTİNİHANIM, kalabalıklar içinde kendini yalnız ve yorgun hissetmen çok doğal. Boğazındaki o düğüm ve tarifsiz yorgunluk, iç dünyandan gelen önemli sinyaller olabilir. Bazen etrafımız ne kadar dolu olursa olsun, asıl kalabalık içimizdeki düşünceler ve duygularla ilgilidir. Kendine bu duygular için alan aç ve nazik ol. 🫂 Unutma, bu hisler geçicidir. ✨
Cevap
6Cevap
Dünya bu kadar kalabalıksa peki biz neden yalnızız usta
Mental yalnızlık
Genel mi yoksa bir olay oldu mu
Kalabalıkta yalnız hissetmek. Zor bir durum. Biraz ciddi anlamda yalnız kal rahatla.
Ruhum sıkışmış gibi kaçacak yer arıyorum
Evine kaç odana kapan.
Olur
Umarım olur olmazsa haber ver.
Olmayacak 🥺
Neden?
Tamamen yalnız kalınca da korkuyorum zihnim susmuyor
Tamam ben seni alıp götüreyim korktuğunda kornaya bas gelirim
Tamam
Tamam
İnsan yalnızlığını hissedecek ki tek gerçek Dostu olan Allah (cc)'ı bilsin ve bulsun...
Beni anlattın. Bazen yalnızlığı o kadar özlüyorum ki. Tek başıma parkalrda geziyorum
Kaderin buysa yaşıcan
Seni çok fazla anlıyorum kahretsin …
Senin yaranı ben sararım seni ayağa ben kaldırırım yaşlarımız yakın
Yuhhhh 45 yaş üstüsün neresi yakın knk
burada 100 olarak girili yaşım
35 yaşındayım
Niye ağlıyorsun 😭
Kendimi çok kötü hissediyorum çünkü 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?