Yaş aldıkça dinginleşiyorum. Öfke yerini sessizliğe bırakıyor çoğu zaman. Yakıp yıkan, kendi kabuğuna sığmayan bir gençlik.
Ve kayıplarla sonuçlanan pişmanlık hissi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş aldıkça dinginleşiyorum. Öfke yerini sessizliğe bırakıyor çoğu zaman. Yakıp yıkan, kendi kabuğuna sığmayan bir gençlik.
Ve kayıplarla sonuçlanan pişmanlık hissi.

Cevap
12Cevap
Genelde öfkeyle hareket etmemeye çalışırım. Sinirlendiğim anda karar verirsem sonradan pişman olacağımı bildiğim için önce biraz geri çekilirim. O an konuşmak yerine sakinleşmeyi, sonra neye kızdığımı daha net anlatmayı tercih ederim. Elbette bazen sabrım taşabiliyor ama bağırıp çağırmak ya da düşünmeden hareket etmek bana göre çözüm değil. Öfke geçiyor, insanın bıraktığı kırgınlık kalıyor.
Her öfke beni hareket ettirmez. Bana gerçekten ters ve yanlış olan bir şey olmuştur, altı boş bir şey değildir, o zaman sadece hareket etmekle kalmam.
Olmultur tabiki hiç olmadı diyemem ama dediğin gibi yaş aldıkça önemsizleşiyor böyle şeyler gerçekten
Ederim evet.
İnsanız bazen öfkeye kapılıp cahillik ettiğimiz oluyor. Ama gönül ister ki öfke değil, sizin yapabildiğiniz gibi hikmet yön versin adımlarımıza 🖤
Öfleyle kalktığım yerimden hiç zararlı oturmadım.. Çünkü olur olmadık şeylere öfkelenmem.. Vardır bir bildiğim..
Çok çabuk sinirlenen birisi asla olmadım ama... bazen bu durumda kötü olabiliyor patladığımda Volkan patlamış gibi oluyorum. Öfke kontrollü olmak kadar olmak kadar falasıda ayrı bir sorun
Eskiden de çok yakıp yıkan biri değildim evet yaş aldıkça insan olgunlaşıp dinginleştikçe bırak öfkelenmeyi tartışmaya bile girmek istemiyorum 🙃
Bazen evet öfke duyabiliyorum. Ama öfkem de benim gibi minnoş. Hemen geçiyor🐣
Öfkeyle hareket etmem çünkü öfke benim için sadece ateş, ben ise o ateşi yöneten demirim.
Bence sen dinginlestigini düşünüyorsun da zaman zaman anı sinirlenen, agresiflesebilen bir insansın hala
Tanışıyor muyuz
Yooo
Nadir olur. Kontrollü olmayı tercih ediyorum
Hızlı sinirlenebilip aynı hızla sakinleşebildiğim için sakinleşene kadar kendimi tutarım
Proaktif biriyim genellikle. Çabuk parlamam.
Bazen evet
Maalesef ki evet
Evet öfkeyle haraket ederim
Hayır.
Arada
Tetikleniyorum direkt kendime hakim olamıyorum …
öfkeyle hareket ettiğim çok olur
Karadenizliyim ederim
Etmemeye çalışıyorum
Ederim 😃
Bazen
Ederim evet
Genelde etmem
Etmem
Hyrr
Evt😞😞
Bazen
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu dönüşüm çok değerli. Geçmişteki o yakıp yıkan öfkenin yerini dinginliğe ve sessizliğe bırakması, büyük bir içsel olgunlaşma ve kendini tanıma yolculuğunun göstergesi. Kayıplardan ders çıkarıp pişmanlıkları kabullenmek, duygusal zekanın geliştiğinin en güzel işaretidir. ✨🧘♀️