Bağırınca mı tehlikelisin, yoksa sustuğunda mı¿

Şarkıyla sorunun uyumu 😅
Bağırınca mı tehlikelisin, yoksa sustuğunda mı¿

Şarkıyla sorunun uyumu 😅
Biriktirip kusanim ama genelde bu adamına ya da duruma göre değişir maalesef.. bazen de olur yapmak istediğim bir şeyi daha doğrusu örnek vermek gerekirse ki bu gurur duyduğum bir şey değildi yaptığım maalesef yani yoğun bakım da uyumak isteyip ama bir türlü rahat hareket edemezdim kablolardan dolayı yani sağa ya da sola doğru dönüp uyumak isterdim ama bunu yapamadım hep sırt üstü şekil de hep öyle kalırdım doğru dürüst uyuyamazdım bende kafa dinlemek zorunda kalırdım sonra yoğun bakımdan çıkıp serviste normal odaya aldıkların da uyurum belki dedim kendi kendime ama orada da bu iş bu olmadı pek çünkü odaya arada durmadan hemşireler gelir giderler di ve uyumamı engellerdi bende sonunda 1 tanesine sağlam patladım sonra hatalı olduğumu düşününce ondan özür dilemek zorunda kaldım.
1 de var sevmediğim insanları bazen çekmek zorunda kalırım yani babamı kendisi maalesef tam 1 deli yani zeka yoksunu özürlü birisi onun bildiği tek şey söylenmek, terslemek bağırmak ve zoru gördüğünde de çocuk gibi ağlamak ve özür dilemek ertesi güne de normale dönmesi hiç gönül almayı ya da hatasından ders almayı bilmez böyle bir insan çekmek gerçekten çok sabır ister..
1 insan sustuğunda yani durmadan görmezden geldikçe daha çok tehlikeli olur bunuda insanın yüzünden yani gözlerinden anlayabilirsiniz maalesef..
Şimdi bilimsel olarak konuşursam benim öfkem yanardağ gibidir. Ne zaman patlayacağını bilimsel olarak ispatlarsın ama bir den patlayınca şaşırırsın ya işte öyle bir şey. Veya ateşi söndürür diye su dökersin de ateş parlar ya öyle bir şey yani kısa ve öz olmam gerekirse o zaman geldiğinde napacağım bana bile süpriz olii
😂😂
Ama napimm doğuştan gelen bir delilik var mesala örnek annem benim acıktığımı ağlamamdan değil kaşlarımı çatmamdan anlarmış 😂😂😂
Ahaha çok iyi ya :D ponçikss
Amaaa bir deli asla ponçik olabilemez 😂🤦🏻
Ben galiba susup biriktirenlerdenim. O an kırıldığımı hemen dile getiremiyorum ama içimde büyütüp duruyorum. Keşke bazen anında söyleyebilsem diyorum, çünkü biriktikçe insanın içinde ağırlaşıyor. Ama yine de kalbim kimseyi kırmaya kıyamadığı için çoğu zaman susmayı seçiyor..

Artık havai fişekler gibi takılıyoruz, patlama garantili
Ahaha söz cuk oturmuş
Öfkeyi anında kusmak bazen rahatlatıcı gelir ama iz bırakır 😌 Ben daha çok fark edip regüle eden taraftayım. İçine atıp deprem yaratmak da, anlık fırtına koparmak da ilişkilere zarar verir. Asıl güç, öfkeyi doğru anda ve doğru tonda ifade edebilmekte 🔥 Fotoğraftaki duruş gibi; sessiz ama mesaj net. Sen sustuğunda karşındakiler tedirgin oluyorsa, orada ciddi bir enerji var 😉
Cevap
66Cevap
Benim öfkem sessizdir intikam soğuk yenir mantığıyla hareket ediyorum. karşımdakine hak ettiğini yaşatacaksam 1 yıl bile beklerim. ama gerçek de direk karşımdaysa senin gibi dalarım direk
Ahaha benziyoruz kuzu
Sadece görünüş değil karakter de benziyor biraz can ssdfd
Evet tersimiz pis ya
şu an nasılsın sinirli misin peki
Yok uykum geldi sadece dkfk
Kıyamam dayan az kaldı sdfdf
Yok can burada sahura daha var 🥹 kestirecem 01:20 şu an 4 gibi uyanırım inşallah. 🪻🥳
inşallah. İyi uykular iyi dinlenmeler can 🍀🙏
😘
💜💜💜
Karşımda değersiz biri varsa susarım. Ama değer verdiğim biri sinir etmişse ya Allah ya Kerim ver sabrı yoksa silerim moduna geçiyorum akdkdjdj
Sinir küpü gibi dolanıyon
Hee şu animasyon filmi var ya sinir küpü şekilde karakter var o gibim
Hangisi be
Ters yüz filminde ki sinir karakteri işte
Tanımıyorum 🙄
İzlememişşş engel
Sana engel ya bezdum
Anlık öfkem patlar sonra sakinleşirim gadası
Öfke kusmak.
Biriktirmek mi.
Kime veya neye karşı?
Neyse lafımı sakin sakin söylerim.
Tartışma varsa söylenecek şeyler bellidir , konu neyse onunla alakalı.
Öfkeli insanlar ne istediklerini ve ne yaptıklarını bilmeyenlerdir.
Öfkelenen etrafına zarar veren insan konuşmasını bilmeyendir.
Napak öfkelendiren insanlara şiir mi yazalım
Uzatma.
Bunu yapacak adam ya da kadın kendini belli eder.
O nedenle bunu yaşatan insanla konuşmama hakkını ve hayatından çıkarma hakkını kullanabilirsin.
Tabi bu durum trafikte başka gelişebilir.
Ben ikili ilişkiler için konuşuyorum eğer siz genel olarak soruyorsanız.
Uzatan hiçbir zaman ben olmam.
Ne güzel.
Efsane.
İcraat peşinde olan her zaman kazanır.
Susunca daha tehlikeliyim. Çünkü eğer susuyorsam farkında olmadığım için değil karşındakini izleyip kaç seviye daha gözden düşecek diye bakmak içindir. Gözden de gönülden de düşen pek çok sevdiğim insan oldu çevremde. Zaten gönülden düşen dostlar insanlar göze görünmese de olur. Tek sorun anıların çokluğu insana hatırlatıyor
🤌
Hiç kin falan tutamam. Sinirlendiğim tek şey insanların zekasızlık örneği göstermesi. Kızarım geçer gider benim için. İnsanlar öfkenin bile kalitelisini yaşatmaya layık dğeiller benim için. Mal deyip geçiyorum.
😅 çok kibarsın yine
Hak ettiğine hak ettiğini vermek ata sporumuz efenim :D Bir adım atana 5 adım 1 tokat atana füze atıyoruz :D
Hani 'mal diyip geçiyordun' dkfk
Tokat atanı sormamıssın ki :D
Olm tokat ne alaka
Betimlemeyi ele alıp hani diye sorarsan böyle olur :D
😕
(şaşkın yüz emojisi) :D
Anlamayan arap o
Anlamayan arap neee :D:D
Emojinin adı sjdjs
AHahha sosyetik hanım alemsin he. D
Fena djfj
Kolay kolay öfkelenen biri değilim “öfke cahilin sopasıdır.”
insan haksız olduğu veya aşırı haklı olduğu ama anlaşılmadığı anlarda sinirlenir ben genelde sakin kalmayı tercih ediyorum sakin kalıp ordan uzaklaşmak en iyisi çünkü ne kendimi üzüyorum nede başkalarını böyle daha iyi bence.
Anında değil bir kaç defa affedip biriktirip sonradan devam ediyorsa topluca infazını verenlerdenim. Yapılanları affedecek gücüm kalmadığında artık ipler koptu. Bizde Mesih değiliz sürekli affedelim.
Ay sen de ya bi çarpacam aklın başına gelecek
Suçum varsa boynum kıldan ince her zaman ama haklıysam dişe diş kana kan. ✌️👋
Sen suçunu kabul ediyor musun ki yaw
Evet ooo ben çok özür dilerim ama elinde ispat olursa insanın. Dolduruş veya kendini naif masum gösteren şeytan söylediğine inanmam. Öyle olsa Adem ile Havva cennetten kovulmazdı
Adem ile Havva zamanında mı yaşıyoz :D çok özür diliyorsan hatalarının farkında olman lazım
Evet hatam varsa dilerim gocunmam. Diledim de zaten. Fakat artık kovulmuş şeytandan uzak duruyorum 🤣
Ölümlü dünya be alıp veremediğiniz ne anlamıyorum
Bak güzel mantıklı söyledin 👏 Aylin ayakta alkışlıyorum seni. Mantıklı insansın. Düşünebiliyorsun. Herkes düşünemiyor işte mantıklı. O yüzden dua ediyorum düşünmeyenler için.
Arkadaşıma gönderme yapma sen yine de. O benim balım. Sen de biraz düşünceli davranabilirsin ayrıca karşındaki bir kadın dimi?
Vallahi gönderme değil ben yüzüne söyledim her şeyi. Karşımdaki kadın veya erkek olması önemli değil. Doğru olması önemli doğruları söylemesi önemli. Bir kere doğruyu söylesin ondan sonra o yoluna ben yoluma. Ama bir kere doğruyu söyleyecek. Başkalarından korkusuna ve başkalarının ilgisini kaybetmemek için doğrulardan kaçmayacak bir kere doğruyu söylesin ondan sonra Allah yolunu açık etsin ama o zamana kadar hep dualarım onun üzerinde
Gözleme bu sana akıl veriyor dimi şeytan kendisi sürekli seni dolduruyor
@Alfoo estağfurullah. Keşke herkes senin gibi olsa 🤣
@Sosyetic_SheqiiL alfoo ya laf yok. Bir tanedir o 🥳
Evet bir tanecik şeytan sjfjs
O zaman size şarkı armağan ediyorum jajkadka
https://www.youtube.com/watch?v=Pt-TPo05fdI
Bu şeytanların da ben suçsuzum tripleri hiç çekilmiyor dkfk
He he he
www.instagram.com/.../?igsh=MWU5NDhiM2N6MmNkNg==
Bunu izleyin aynen anlatıyor işte 🤣
@Alfoo
www.instagram.com/.../?igsh=c2wxaGh1c3BvZWky
Bunun gibi kandırıyorlar bizi 😂
Ulan ilahiyi de yanlış yazdı
Şeytanların ittifakı mı bu dkfkd
Hahaha 🤣
Klavye düzeltti ya. Bende gönderdikten sonra gördüm
@Sosyetic_SheqiiL etme etme 😂
Çok geç 😂
Etmezdin şovu kes djfjd
Sanki Havva zorla yedirdi
Zorla yedirdi tabii dır dır dır. Şimdi de simülasyonları dünya da işte. 😂
Yoo Adem bu yerse ben de yerim ne eksiğim var demiş
İşte uymuş bir kere. Ben diyorum hep uyumamak lazım Havvalara.
Uymasaymış evet ne yani zorla değilmiş işte
Sabaha çıkacağımızın garantisi yokken şimdiden gelecek planları yapmayalım iyi geceler ✌️👋
Yanlış yere mi yazdı bu :D
Ama kafalar nasıl güzel kdfkdo
Ya sabır.
Sitede herkese ayrı telden çalan, herkese farklı konuşan insanları siz de fark ediyor musunuz? ↗
Birisi balın ile ilgili soru açmış.
Seninkiler mi?
Ne benimkiler be Allah Allah bana ne. Kendininkiler.
Nereden bildin ona olduğunu
İşe bak, hesabı kapatıp gitmiş sonrasında vay canına
Evet artık kimlerle neyseeee bir şey deneyeceğim bugün öğrendiklerim yeto bana. Huylu huyundan vazgeçmez. 70 ini de gelse bir insan 7 sinde ne ise o.
@fesfs 💚
Allah'a şükür sonunda bazı şeyleri dinleyip anlamaya başladı. Geç kaldı ama bu kadar zaman sonra bir şeyleri anladı arkadaş. Bu zamana kadar onun yüzünden çok farklı şeyler oldu. Baştan beri beni dinleseydi bunların hiçbiri olmayacaktı kaç kere söyledim ama işte yeni idrak ediyor arkadaş
@Gözleme2002 sende az gavur değilsin ki hem sonuca bak gerçekler er ya da geç cikiyor , özellikle 2 kişi hakkında hata benim neysek birini zamanında engelledim, diğeride zaten sıfatsız çıktı demeki maske lerin ömrü 1 bucuk senelik miş, neyse ben kaçar.. bahar olmasa daha bu mevzu uzardi sen bana ben sana kin nefret uzar giderdi bos yere. Artık bu döngü kapansın saygı çerçevesinde herkes eğlencesine baksın dedikodusuz
@fesfs gerçekleri ben sana anlatmak için bir buçuk sene uğraştım. Sen görmüyorsan ben ne yapayım. Anlatamadım bir türlü sen beni suçladın. Başkalarına benimle ilgili olur olmadık şeyler söyledin. 10 kere söyledim sana bak doğruyu anlat insanlara diye. En son bugün çok şükür anladın da bir şeyler düzeliyor gibi. Benim senden tek istediğim anlattığın şeylerin yalan olduğunu söyleyip yanlış olduğunu söyleyip beni aklamandı senden tek istediğim buydu. Çok şükür onu da bugün aklın başına geldi de yaptın yani birazcık.
@fesfs benim tabii. Artık doğru söylediğimi bir kere de kabul et dişimi kıracağım.
Sizin tatlıya baglanacagını hiç beklemiyordum inanın çok sevindim. İkinizde bana olaylarını anlatıyorsunuz ben arada kaldım ama kimsenin tarafı değildim dısardan bakmayı ortada bir yanlış anlasılma olduğunu tahmin ettim. Ben müdahale etseydım ben suçlu olurdum bu yüzden sınırımı bozmak istemedim. Bana güzel şeyler söyledin ki fesfs şaşırdım. İyi ki de sizi konuşturdum sana haber vermeseydim olayları kısır döngü devam edecekti.
Gerçekleri ortaya çıktı ki bu parmağın şi volkanın olduğunu her şey beklenirdi. Baştan tehlikeli olduğunu uyarmıştım. Umarım tekrar başına gelmeyecektir.
Hadi geçmiş olsun gözün aydın.. ☺
@Bahar_555 olayların geçmişi var. Beni hiç anlamadı arkadaş. O yüzden olanlar oldu. Neyse ki bugün artık anladığını düşünüyorum. Buna inanmak istiyorum.
Asla asla içimde tutmam , sıcağı sıcağına konuşurum, aklımdan ne geçiyorsa iyi ya da kötü onu bilsin isterim karşımdaki kişinin , hakkındaki düşüncemi anında paylaşırım onunla , kurup kurup kafamda büyütmektense , varsın öfkeyle konuşuyor olayım
Yanlışşşş
Bu dünya için fazla minnoşsun djfjs
Hayır bize nuri fjfk
Tee allammmm
Soool sol soll
Heh inşallah 😅
Hiç biriktiremem o an kusarım içimden ne geliyorsa. Biriktirmeyi denedim de daha zarar veriyo sjsnskd
Evet biriktirmek bize zarar
Çekirdek içlerini ağzımda biriktirip bir anda çiğniyorum daha lezzetli oluyor bu konuda da öyle
Güzel betimleme djd
Hiç ama hiç sinirli biri değilim bıkmadan usanmadan konuşarak anlatarak güzel güzel cinnet geciren biriyim kfkfk ))
😂😂 Sana zarar
Duruma göre tanımadığım biriyse içinden geçerim direkt
tanıdığım biriyse susarım çok sabırlıyımdır ama patlayınca naneyi yer
Nane yemekte ne var ya
Şeytana kibarlık yaraşmaz dkd
Dedin ya 🤦🏼♀️ şaka gibi
Ay bi kere şarkı yapıştırmıştın yoruma o geldi aklıma 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Düşünmek istemiyorum djfks psikolojimi korumam lazım. Kış kış şeytan kış kış
Burası bana sabrı öğretti. Normalde bu kadar sakin değilim😀
Niye beybi
Aman boş koy ya, nefesine sözcüklerine yazık
Öfkemi dile döktüysem sorun yoktur ama susuyorsam vay onun haline 😁
Ya sen şarkı söyle öf
Hiç özlemedim ama en azından boş yapmıyon o sırada djfjs
Bardağa bakmıyorum bile, sorun orada olabilir jsdjjs
Allah'tan kör değilim :D sıkıntı var şu an
Sen kör olduğumu san😏
Kuru iftira valla ya :D
Çok alıngansın sjfjdjs
Tabii alıngansın kabul et djd
Susup biriktirip saçma sapan bir şeye patlıyorum maaalesef 😅
Başkasına patlama da, yazık be
Başkasına değil aynı kişi için konuşmuştum sonra buna mı kızdın oluyor tabi
Bazı insanlar kızması gerekene değil de biriktirip hiç olmayacak birine patlıyor djfj
Hanı yok bende fazlasıyla sabrederim ayrıca edilmeyecek kadar keşke etmesem 😂😂
Niye büyüyünce peygamber mi olacan
Küçükken sorsan olabilirdi artık çok uzağım ahhskdjdld
Dkkf :D tövbe et
Kabul edeceğini sanmıyorum ama denerim 😂😂
Birikim yaparız biraz ne olacakki alt tarafı cinnet geçiriyorum
Ahhah süperdi
bence ikisinin arasında kalıyorum. yani öfkelendiğim anda bağırmak gibi bir huyum yok ama çok fazla biriktirmiyorum. mesela bir sorun olunca direkt söylerim ama aynı anda çok fazla şey biriktiğinde içimi boşaltmam gerekebilir.
Birikirse sıkıntı bi anda patlarsam aslinda sabirliyimdir
Dengesiz ikizler fjfj
Daha bayrama var djfjs
Evet güzel ya 😅
Öfkelenecek kadar hayatı ve insanları ciddiye almayan gamsız tiplerdeniz biz :d
Hiç sevmem, çelme takıp düşüresim gelir dnfks
Ne yapıyon, gamsızlığını mı gösteriyon şu an :D
İfşalama kendini aslan parçası dkfjs
Tutamam pek ama susarsam daha da sıkıntı shsjd
Susan insandan korkacaksın djdj
Öflemi kusarım haklıysam bunu ima ederim. herkesin haddini bilmesi gerektiğini düşünürüm hep..
Düşün düşün
Düşündüm
O cümlenin devamı vardı da neyse djdj
İşim hiç öyle olmadı hiç pişman olmadım sjhdhshshdh
😅😅
😄😄
Eskiden etkiye tepkiydim şimdi biriktirip patlıyorum ama patlamam atombombasına eş değer oluyo
Alev mi çıkıyor jddj
Artık öfke süremi çok kısa tutuyorum ve her yaşanan olayın bana daha iyi bir şey getireceğine inanıyorum, o yüzden bir süre sonra bakıyorum öfkemi durdurduğum şey bana çok daha güzel kapılar açmış
Ana göre değişebiliyor. Bazen hemen bazen zamanla
O yönüne denk gelmedik ddj
Hemen sinir edek
Yemedik :D
😅😅
Sen işini şansa bırakmazsın jddj
Çaba çok çok önemli jddj
Yok ya değilsin djdj
Bazen bam telime basıyorlar. Anında tepki veriyorum.
Çoğunlukla susmayı tercih etsem de, her iki durumda da, öfke iyi değildir.
Keskin sirke küpüne zarar.
Hahha zaten sessizlerden korkacaksın 🤣
Ama söylediğim şeyin bilincinde olmaya ve haksız yere öfkelenmemeye çalışırım tabi @Sosyetic_SheqiiL
Tam aksine
https://voca.ro/18NhSQB5lund
Önceden susup biriktirenlerdendim ama şimdi öfkelenmesem bile içimde kalanları karşıya söylüyorum, öfke patlamaları yaşamamak için.
Birikiyo bende sonra saçma sapan yerlerde fışkırıyo ara ara
Fışkırıyor diyorsun ajdhsh
Elimde olsaydı duygularımı vaktinde yansıtmayı tercih ederdim
Bir anlık öfkelenirsem direkt tepki gösteririm fakat çok sinirlenirsem ağzımdan tek bir söz bile çıkmaz.
Eyleme göre değişiyor ayn yanlış büyükse öfkemi kusarım küçükse yanlış sessiz kalma hakkımı kullanırım
Anında kusmam ama biriktirme olayı bende pek uzun süreli değil ya o an sinirlendiysem o an yaşarım devamı gelmez
Genelde susup biriktiriyorum
Sonraa
Oh oh mis jdfj
Ben galiba susup biriktiriyorum. Hepsinin hesabını sormak daha iyi oluyor, dır dır edecek malzeme çok oluyor :) :) :)
Her ikisi de diyebilirim ancak son yıllarda genelde susmayı tercih ediyorum. Çünkü kafam kaldırmıyor gereksiz tartışmaları.
Sabırlı toleranslı bir mizacım var bu nedenle birikip patlamaya müsaittim. Lakin yaş ilerledikçe kontrollü tepki göstermeyi ögrendim.
Konuya ve o anki ruh halime göre değişiklik gösterir. Bazı şeyler vardır, zamanı gelince dile getiririm.
Sinirlenirsem bağırınırım ben haksızlık varsa kendimi savunmaya geçerim
Ben biriktirmem o an söylerim tepkimi veririm
sustuğumda daha tehlikeliyim. içte öfke birikir
Anında kusacaksın birikince göz filan döner mazallah.
Genelde anında parlarım. Biriktirmiyorum öyle fazla tutumlu değilim o konuda.😂
İçime biriktirdiğim gibi dışa bomba gibi patlarım, acımam
Ben biriktiririm , çok sabırlıyım ama patlarsam iyi olmaz.
Ben bağırırım ya hele haksızlığa uğradığımda ani tepkilerim sert olur.
Derdimi direkt söylerim, içimde birikirse kesin biter benim arkadaşlığım/ilişkim.
Sorun olacak konuları en başında net konuşup bu tarz konulara gerek duymayanlardanım.
O anda yaşayıp kalp kırmam, biriktirir daha büyük olayda çıkarırım.
Hafif bişi ise anında cidden ağır bişiyse vaktini bekletirim
Öfke konusunda zaafım var sanırım. Maalesef öfkeyi kusmak rahatlatıyor ama derin iz bırakabilir o yuzden kendimi dizginlemem gerektiğini düşünüyorum. hatta bununla ilgili birkaç kitap aldım. iyi geleceğine inanıyorum.
Susarım devamlı. Beklerim ha susacak ha susacak baktım susmuyor ben konuşmamama rağmen hala devam ediyor dayanamayıp patlarim.
Susup birikiyor bende
Genelde kusarım
Sen Azerbaycan lı misin
Ahaha o nereden çıktı
Pp den
Şunun verdiği aciyi kimse tarif edemez demissinde
Hee kapak fotosunu ben hazırlamadım ya ahdjs
Kullanıyorsun ya ondan Azerbaycan li sandim hahaha
Noo
Ben Türk oğlu Türk üm diyosun hee
He öyleli diyom.
Niye azarlar gibi konuşuyorsun tavuğuna mı kışt dedik
Tabiatım böyle 😅 yanlış anlaşılmasın
Vahşi doğada mı kaldın jdbdkn o nasıl tabiatmış
Tabii adresim mağara
öfkemi öyle bagırarak değilde sessiz kalarak uzaklaşarak belli ederim çok fazla öfkelendiysem içimde ne varsa söyler iletişimi keserim
Tepki beklediğinde susuyorsam sıkıntı
Niye
🤦🏼♀️
son ana kadar birktirip bi anda patlarım ve karşıdaki noldu ki şimdi der o yüzden bi sorun olduğunda o an hemen belirtip çözmek en sağlıklısı
Genelde icimde tutar sonra patlarim ama bu sefer patladigim sey cok sacma seyler olabiliyor maalesef
pek öfkeli olduğum söylenemez
Yoo sinirlisin
Tabii her yerde kavga çıkarıyonmuş djjf
Tamam tamam evet uslusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?