Kişilik & Karakter Genelde sakin bir insan mısınız yoksa öfkesi çabuk çıkan yakıp yıkan insan mısınız? nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok zor öfkelenirim. Öfkelenirsem yakıp yıkarım ben 😇 Güncellemeler+1 yıl Güncel Genelde sakin bir insan mısınız yoksa öfkesi çabuk çıkan yakıp yıkan insan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben sakin bir insanım.. sevdiğim biri zarar görmedikçe de sinirlenmem öyle hemen. 0 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Kolay kolay sinirlenmem. Sinirlenirsemde taş üstünde taş, omuz üstünde baş koymam 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayatıma dahil olmadıkları sürece benden sakini yoktur, bana dokunmayan yılan bin yaşasın 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sakinim ben. Öfkem de saman alevi gibidir anlık hemen söner. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sakin biriyim ben ya kolay sinirlenmem 😂 0 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlık öfkeliyim genel olarak sakinim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sakin bir insanım.. sevdiğim biri zarar görmedikçe de sinirlenmem öyle hemen.
Kolay kolay sinirlenmem. Sinirlenirsemde taş üstünde taş, omuz üstünde baş koymam
Hayatıma dahil olmadıkları sürece benden sakini yoktur, bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Sakinim ben. Öfkem de saman alevi gibidir anlık hemen söner.
Sakin biriyim ben ya kolay sinirlenmem 😂
Anlık öfkeliyim genel olarak sakinim
Sakinimdir