Yüzü çirkin olanlara sırf fiziği iyi diye obje gözüyle bakılıyor, nasıl sevecek birini bulacağız ki
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüzü çirkin olanlara sırf fiziği iyi diye obje gözüyle bakılıyor, nasıl sevecek birini bulacağız ki
Cevap
26Cevap
sevilir niye sevilmesin her şey dış görünüş değil obje gibi görenleri direk uzak tut kendinden her şey cidden tip değil tip var da ne oluyor birini kişiliğini bilmek istemeden dış görünüşüne göre sevmeye çalışan insanlara sinir oluyorum benim iyi de ne oluyor hemen konuşmaya başlar başlamaz iltifat ediyor birisi ya ben benim nasıl biri olduğumu bilmeni istiyrum tanışır tanışmaz yapma mesela bu yüzden sırf yalnız kalıcak gibi hissediyorum hep doğru kişiyi bulmak çok zor ama sen mesela çok daha kolay bulucaksın ki bence kendini çirkin görüyorsun belkide değilsin her şeyi tip olarak görenler çok ama inan yani herkes böyle değil
bu yüzden lütfen kendini değersiz hissetme
bir de şey sürekli kendini böyle görürsen gerçekten öyle hissedersin sırf insanların güzellik kalıplarına uymadığın için çirkin olmuyorsun
Oluyorum maalesef
kendimde eskiden öyle olmadığı halde çirkin hissettiğim için haksızlık ettiğim için aynı şekil hisseden birinin kendi kendine değersiz hissedip üzmesi moralimi bozuyor bizzat yaşadığım için gerçek olmayan çirkin olma hissini bu yüzden bunları söylüyorum okuyor musun bilmiyorum ama emin ol kendine haksızlık ediyorsun ben böyle düşünüyorum
şimdi gördüm yazdıktan sonra yazdığını bak gerçekten sen böyle düşünüyorsun belki de çünkü ben de böyle düşünüyordum kendimi aynada inceliyordum sürekli bir kere yüzün kötü olsa da çirkin olmuyorsun kilolu değilsen ortalama oluyorsun en kötü ayrıca bence kendini çirkin sanıyorsun
Yüzüm çirkin, cirkin olmak anormal bir durum değil yani niye bu kadar ısrar ediyorsun
sana çirkin olmadığını inandırmak istiyorum çünkü nasıl bir his olduğunu kendine yaptığın haksızlığı falan cidden biliyorum sadece öz güvensizleştiriyorsun kendini bak ciddi söylüyorum kafanda bir kalıp koyduğun için umursamıyorsun dediklerimi sadece çirkin olarak adlandırıyorsun ve bu ömür boyu kendine kötü hissetiricek seni tnaımıyorum bile ama bunu yaşıyor olmanı istemiyorum çünkü bizzat biliyorum bu hissi
çirkin olmak anormal değil evet ama çirkin değilsin çünkü çirkin biri ben çirkinim demez çirkin olmadığını sanır öz güvensiz biri ben çirkinim der ama çirkin değildir aynı hislere maruz kaldım
Herkes için geçerli değil o çoğu insan kendini fark edip gerçekçi bakar sadece bu
ama belkide farketmemişti sadece öyle sanıyordur böyle hissederek ömür boyu bu hisle mi yaşamak istiyorsun yani
Öyle sanmıyorum ki gerçekten öyle, güzel değilim bu kadar basit
bak buna böyle kendin karar verme en azından hani bu kadar kendini çirkin kalıbına soksanda dediğimi dinler misin bir şey denemeni istiyeceğim
Ne istiycen
çok basit vaktini bile almayacak ve belki kendin hakkında fikirlerini değiştiricek
bir yazı atıcam bunu kopyalayıp yüzünün bir fotoğrafını bir ai a atmanı istiyeceğim
detaylı yüz analizini yapacak o
Gizliden cik once
Olur at
çıktım
burdan mı atayım ben çık diyince yazmanı bekliyordum
Kendini daha önce objeleştirmiş ise obje olarak görülmeye devam eder.
Hayır yapmadım öyle birsey
Açık giyinmez misin
Hayir
Yüzden kaybediyor zaten fiziği de gözükmüyor geriye tek şey kalıyor dua edip beklemek
Dar giyiyom da açık degil
Yazar mısın
seven sever sevmeyene de zorla sevdiremezsin akışına bırak doğru kişi elbette seni bulur. Bir insan sevdiği kişide tipine yüzüne fiziğine değil karakterine konuşmasına kültürüne bakmalı ama işte artık insanlar gerçek sevginin peşinde değil
İyi fiZik güzel yüzden daha avantaj bence yüz güzelliği de öznel bir durum ya
Fizik daha iyi inan bana. Bunu kullan ama kendini kullandırma. Olay bu
Yüzüm kotu
İyileşir o. Sen vücuduna odaklan ve ego sahibi ol biraz. Tek ihtiyacın olan bu. Bak o zaman sana bakıslar nasıl değişiyor
Yuzum çirkin diyorum ne yaparsam yapayım olan bu
O kadar sabitlenmişsin ki dünya güzeli olsan nafile. Peki ben susuyorum
Böyle düşündüğün için hep öyle tipleri çekersin.
Öyle tipleri çektiğim için böyle düşünmeye basladim
Fizik o an anlaşılmıyor nasıl diye ama
Nasil
Yani ilk önce fiziği net görmüyoruz ya yüz güzelliği ses tonu kokusu konuşması dikkat çekiyor
Arkadaş olarak en fazla. İlerisi olmaz
Cinsel anlamda bulunmaz bir şey
Güzellik bir yere kadar
sevilir ama karsktere bakan biriyse sever
Kalp güzelliği karakter güzelliğide önemli
Bulunur karakteri sağlamsa
Sevılır kalbı güzel olsun
Fizik 10 üzerinden kaç
7-8
Foto görme şansım var mı objektif yorum yapayım
Olur
Kime göre çirkin
Herkese
Değilim aynada görünce anliyorum
Niye inanmiyorsun
Hayir
İnsanlar çirkin olamaz mi anormal bir durum mi bunun ergenlikle ne alakası var
Yüzü güzele de obje olarak bakılıyor, yanlış algı
Sevilmez yüz önemli
Hiç sorun değil Poşet denilen bir şey var. d
Kalp güzel olsun bahtı güzel olsun
Ben sevmem
İnsan olan herkes sevilir
Sevilir
Sevilir neden sevilmesin be
Yüzü aşırı mı kötü
Sayilir
Hadi yaa o zaman sıkıntı. Objede olmaz ondan
Ne diyon ya
Öyle ama şimdi yüz güzelliği şevke getirir. Hatunu görebiliyor muyuz?
Gor
Gizlisin
Bugün görebilir miyim
Kese kağıdı iş görür
Komik mk
kese kağıdı yoksa o da yok
Yurugit ya
tak gel fiziğin iyiymiş
bence tam tersi fizik daha önemli
Yuzum cirkin
sorun degil bence
Önemli olan kalp güzelliğidir
Bakalım?
Mafya misin cidden😅
Sevilir sen misin
Evet
sevilmez.
seven sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek sevgi fiziksel özelliklerin ötesinde, insanların birbirlerinin ruhlarına ve kişiliklerine bağlanmasıyla oluşur. 💖 Dış görünüş çekici olabilir ama kalpten gelen samimiyet ve uyum, bir ilişkiyi gerçekten değerli kılar. Senin de seni sen olduğun için sevecek birini bulacağına eminim. 🌟