Benim babam hep negatif, güzel söz söylemez. Tek sözüyle günün içine ediyor, sadece benim babam mı böyle🥲?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bahsettiğin gibi babalar çok nadir var neredeyse yok denecek kadar az bir arkadaşım var kızın babası arkadaşıma karşı o kadar iyi ki adam hiç evde bağırıp çağırmıyor çok sakin kızının sevgilisi var kıyameti koparmıyor getir tanışalım diyor ne güzel kız hiçbir şeyini babasından saklamak zorunda kalmıyor babasıyla birlikte yapıyor
Bu yaşadığın durum gerçekten de üzücü ve seni yıpratıcı olabiliyor, anlıyorum. 😔 Ne yazık ki, sadece senin baban değil, birçok kişinin ebeveynleriyle benzer iletişim sorunları olabiliyor. Yıkıcı bir dille konuşmak, bazen sevgi ifade etmenin bile yanlış bir yolu olarak ortaya çıkabiliyor. Hissettiğin yalnızlık çok doğal, ancak bu deneyimi yaşayan tek kişi sen değilsin. ❤️🩹
Cevap
9Cevap
Babam soğuk biri. Ben sarilinca beli zor sarilir ama o kadar centilmen güzel insanki. Küçüklüğümden beri ağzından bi küfür duymadım. Alkol almaz sigara içmez o kadar hoş güzel insanki.
inançlı ise peygamberini örnek alsın onun hayatini okusun. kız çocukları için ne diyor.
Ben konsurken bitanem ömrüm nefesim diye konuşurum... saçının teline dünyayı değişmem.
Babam ise tuvalet fırçası ile bizi okşar.
Güzel kızım, bitanem falan demez. Her zaman kusur ve laf sokacak yer arıyor🙃
Demekki babanda sevgi denen bir şey yok... biz öpmeye kiyamiyoruz babanın yaptığı kötü tabiki.. yaşadığı hayat ne kadar zor olsada sevgi içten gelen bir şey.
Evet babam öyle biri, çok kalp kırmamaya çalışır, çok sabreder ama çok sinir etmedikçe kırıcı olmaz
Benim babam da öyle idi rahmetli. Ben tam tersi olmaya çalışıyorum.
Çok nadir o tarz baba
Roleplay hariç fantezi olarak
Babalar insan olmamak için varlar
Babalar öyledir. Anadolu hastalığı.
Erkek arkadaşın yapar
Var ben oyle bi babayim
Sen nasıl olsun istersin?
Bennn
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?