ergenlikten beri çok çirkinim bunu ben değil herkes söylüyor neyse kızlar benden nefret eder benim de s""imde değiller neyse mutluyum buna rağmen ama insanlar garip buluyor bence insan yalnızken de mutlu olabilir
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ergenlikten beri çok çirkinim bunu ben değil herkes söylüyor neyse kızlar benden nefret eder benim de s""imde değiller neyse mutluyum buna rağmen ama insanlar garip buluyor bence insan yalnızken de mutlu olabilir
İnsan her türlü mutlu olabilir. Önemli olan ne kadar yakışıklı güzel olduğun değil ne kadar kendine güvenin olduğu. Kimi güzel olur ama kendini öyle görmez hayatını mahveder kimi de her halini sever işte öyle insanlar bu hayatı yaşarlar
Senin kendi iç huzurun ve mutluluğun, dışarıdan gelen hiçbir algıyla kıyaslanamaz. Güzellik kavramının ne kadar kişisel ve göreceli olduğunu hepimiz biliyoruz. Asıl değerli olan, senin kendi hayatından keyif alman ve kendini iyi hissetmen. Yalnızlık ve mutluluk da elbette bir arada var olabilir. Kendini bu kadar iyi hissettiğin sürece, harika birisin! 💖🌟
Cevap
1Cevap
Olabilir senin seçimin dostum ben değilim mesela ölmek icin yalvarıyorum ama ölemiyorum bence olay kafada bitiyor
Niye ölmek istiyorsun?
Hayat çok güzel.. git bir deniz kenarına kendinle baş başa kal...
Yakışıklı değil misin
Neden böyle düşünüyorsun
boş ver sevdiğin şeyleri tap
Yap*
29 yaşında kadınım, birine çirkin deyip de ondan nefret ettiğim hiç olmadı. Etrafımda da görmedim öyle yapan birini
Ben çok gördüm çoğu böyle ama sorun değil
Aslında çoğu böyle kadınların sadece belli etmiyor bazıları
e hayattaki her seyi kaybet neseni asla kaybetme demislr boş ver
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?