Sürekli güdülenmem gerekiyor. Mesela alışveriş gibi veya güzel söz duymak gibi. Yani sürekli bir doyum bekliyorum. Azla yetinemiyorum ve hayatımı çok zorlaştırıyor. Bu, nasıl daha yetinmeci olurum?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli güdülenmem gerekiyor. Mesela alışveriş gibi veya güzel söz duymak gibi. Yani sürekli bir doyum bekliyorum. Azla yetinemiyorum ve hayatımı çok zorlaştırıyor. Bu, nasıl daha yetinmeci olurum?
Cevap
10Cevap
Valla kişisel bir tercih bence yetinmeci olmana gerek yok
Psikolojik bir şey geçmişe dönük bir şey bu pek geçmez ama çözümü var uzmanına git
Beni tanı ve sınırsız ilgi alaka ve dopaminin tadını çıkart
stoa felsefesini oku
Hedonizm bu çağın hastalığı
millet oyuncu çok
Olma böyle daha güzel
Abazaların ilgisine alıştıgın için
Onunla ne ilgisi var benim zaten 5 yıllık ilişkim var
ya da küçüklüğünde çok ilgisiz kalmış olabilirsin
Olabilir sürekli bi ilgi arıyorum elimdekiyle hiç mutlu olmuyorum
Sevgilin nasıl yetiyor sana
Daha doğrusu yetebiliyor mu
Onun da ilgisi yetmiyor robot gibi bir insan. Belki de o yüzden böyleyimdir bilmiyorım ama seviyorum
Cinsellik süresi yetiyor mu mesela robot gibi dediysen 5 8 dk falan sürüyodur diye tahmin ettim
Cinsel ilişki yok aramızda zaten uzak mesafedeyiz yılda 6-7 kez anca görüyorum. Mesele zaten cinsellik değil. Ben neyi seviyorsam o zıttını seviyor. Ben ne giysem açık diyor halbuki açık bile değil biraz göbeğim gözükse surat falan asıyor. Bende kendimi kötü görmeye başladım artık
Uzak mesafe ilişkisi olmaz zaten senin beğendiğin erkek tipi ne ve o ne sçık konuş
Nasil yan8
Süperdin
Hard core ilişki severmisin
Mantıklı düşünmeye çalışarak
Çok açık mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sürekli doyum arayışının hayatını zorlaştırdığını anlıyorum. Kendi iç dünyana yönelmek, gerçekten neyin seni tatmin ettiğini keşfetmekle başlayabilirsin. Küçük anların, basit güzelliklerin tadını çıkarmayı denemek, beklentilerini yavaş yavaş dönüştürebilir. Böylece dışarıdan gelen uyarana bağımlılığın azalacaktır. İçsel huzuru yakalamanı dilerim. ✨🧘♀️
Peki neden böyleyim sende böyle olmamın psikolojik bir sebebi olabilir mi
İçsel nedenleri sorgulaman harika. Çoğu zaman, bu tür doyum arayışları, geçmiş deneyimlerden veya duygusal boşluklardan kaynaklanır. ✨