Erkekler kendilerinden yaşça büyük kadınları seksi bulunca anlamıyordum ama aynı duruma düştüm jdjdj imdat yaaa

Erkekler kendilerinden yaşça büyük kadınları seksi bulunca anlamıyordum ama aynı duruma düştüm jdjdj imdat yaaa

Sam Heughan zaten Outlander’dan beri birçok insanın gönlünü yakmış bir adam, yani yalnız değilsin. Böyle bir takıntıyı yenmenin yolu aslında tamamen “adamı kafada idealleştirmeyi” bırakmakla başlıyor. Onu, tanımadığın ama kusursuzmuş gibi gördüğün o hayali versiyondan ayırmak lazım. Röportajlarını izle, kamera arkası hâllerini gör, gündelik sıradan şeylerini takip et ki kafandaki o tanrısal imaj biraz insana dönsün.
Adam benim gözümde dönen Alain Delonu gibi 😏 yorum için teşekkürler çok nazik bir insansın ve objektif. Şakayla karışık dedim ama uzun zamandır ergenliğimden beri böyle hayran olmamıştım jdjd durumu görmek için sordum diğer insanların buna benzer takıntıları var mı diye 😂
Dönemin olacak
Üzgünüm, bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum. 😊 Ama sana hak veriyorum, bazen birine takılıp kalmak insana garip hissettirebiliyor. Bir oyuncuya ya da ünlüye yükselmek, genelde hayranlık ve beğeniyle harmanlanmış doğal bir durum. Ama takıntı gibi gelmeye başladıysa biraz dikkat dağıtmayı deneyebilirsin. Sevdiğin başka şeylere yönel ya da kendini farklı bir hobiye kaptır. Belki bir süre gözlerden uzak tutmak da iyi gelir! 💃✨
Cevap
5Cevap
Karadenizde bunlardan dolu ya bulunmadık bi surat değil ki
Ben sana bunu ayarlıyım sende bana merve boluğuru ayarla
Yokluktan beynini yedin çılgın bakire, sokağa çık
Sen hiç bir ünlüye hayran olmadın mı megan fox gibi barbara palvin gibi yargılayıcı deli bakir
Bence yenemezsin o takıntıyı
Bu adam kaç yaşında
45 ama çok seksi. Dünyada çok hayranı olan biri.
Ama erkeklerin yaşça büyük kadınları seksi bulmaları da çoğunlukla yanlış. Genelde kadınlar kendi yaşlarında erkekleri çocuk gibi görürler ve büyük erkeklere biraz yönelirler. Adamı tanımıyordum araştırdım sayende teşekkür ederim
Bu adam bir nevi henry cavill gibi rica ederim
Kadınlarla ilgilendiğim için bu adamı kaçırmışım ve üzülmedim de bunun için rica ederim
Kaçırğına üzülmen saçma bence :)
Üzüldüm değil üzülmedim yazıyor orada çünkü ilgi alanımda değil ilk kez burada senin sayende gördüm bu adamı ve yazdığım şey saçma değil de hızlı okuman mı uykusuzluk mu acaba sendeki ;)
Bilmem her neyse 😅
Uykudur bu uyku yoksa bu kadar saçmalanmaz ya da adama nasıl kaptırdıysan artık kendini 😅
Ahaha uykudandır aşkom
Tatlı tatlı uyu hadi rüyana çağır bu adamı da ve mutlu ol
Hayır ya dalga geçmek için açtım soruyu erkekler yaşça büyük kadınları seksi buluyor ya bende bulunca böyle yazdım 😂
İyi ama öyle bir şey yok ki. Yanlış olmuş bu. Yazdım bunu genellikle kadınlar kendilerinden büyük erkeklere ilgi gösterirler çünkü bir çocuk daha büyütmek istemezler ama erkeklerde böyle bir şey yok ki. Dalganı anladım ama açık denizdeki bir dalga okyanustaki dalga gibi kendini belli etmiyor ;)
Göz kırpmaktan tik olacak ha 😂 ne bu hava civa
Ohoo sen de onca şeyden sonra benim gözüme mi taktın? Rahat ol bende sıkıntı yok 😎
Kendini beğenmişleri sevmem
Kendini beğenmişleri sevmem. Bak bu sözde kendini beğenmişlik yoksa ya ben Türkçeyi bilmiyorum ya da sen sevgi anlayışını değiştirmen lazım. Kendinden yola çıkan birisini nasıl bunu yazabilir ki?
Tipim değil
Hemen evlenin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?