Eskiden kadınlar trip atardı artık erkekler de atmaya başladı ne oluyor oğlum bu ne surat hahhahaja

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden kadınlar trip atardı artık erkekler de atmaya başladı ne oluyor oğlum bu ne surat hahhahaja

Cevap
30Cevap
Atmıyorum yaaa cidden neyse o tak tak söylerim... bazen de ima ederim mala anlatır gibi olduğum düştüğüm durumlar oluyor mal olunca şartlar zorluyor dkdkksk... bu kedinin tribi gerer kız korkuyorum bakışlarından ksksks
Cidden mide bulandırıcı, sanırsın regl olmuş veya menopoza girmişler. Yeminle kadınlarda bu kadar trip yok.
Aynen al benden de o kadar
Bazen atarım ama öyle günlerce susup karşı tarafı cezalandıranlardan değilim. Canımı sıkan şeyi önce tavrımla belli ederim, anlaşılmıyorsa da açıkça söylerim. Bana göre trip biraz görülme isteğidir; insan önemsenmediğini hissedince içine kapanıyor. Yine de karşımdakinin aklımı okumasını beklemem, çünkü gereksiz uzayan trip sevginin değil, iletişimsizliğin göstergesi oluyor.
Son fotoda seni gebertesi var gibi bakıyor sjhs
Küfürbaz kedi :D
Oğlan mı bu belli bend ediyorum niye sevmedim bunu, tribini yerim lann
Tepki koyarım, mesafe ayarlarım ve sinirlenebilirim ama trip atmam bu Trip kelimesini her yere sokan bi kitle var. Ama her tepki trip değildir
Pek trip atan bir tip değilim bunun yerine kmeyi falan tercih ediyorum
Hayır ergen değilim.
Trip atmaktan kastın ne ona bağlı kimisi tepki koymayı trip atmak diye nitelendiriyor. Karşıdaki silah zoruyla konuşuyor gibi tepki ve cevaplar verip bana iki saatte bir cevap verirse elbette yazmam bir daha sen olsan sende yazmazsın ama bunu erkek yapınca trip diyorlar 😂 ha karşının yaptığı hatayı anlamasını beklemekse yapmam zamanı gelince yüzüne şlakk diye vururum 😂 o ayrı konu 😂
Trip atarım konuşmadan anlaşılmayı beklerim anlaşılmazsam daha büyük şeyler de yaparım belli olmaz işim 😂
Cidden konuşmadan ya da az konuşarsk anlaşılmak istiyorum çünkü ben söyleyince büyüsü bozuluyor
Trip atmam. Çünkü trip, karşı tarafın zihin okuma yeteneğine güvenmektir. Ben kimseyi KPSS'ye sokmam. 😄
Rahatsız olduğum bir şey varsa söylerim. Anlamıyorsa da susarım. Çünkü bazı insanlar tripten değil, açık cümleden bile anlamıyor. O saatten sonra benim enerjim değil, onların algısı yorulsun.
Bana göre olgunluk, "Anla bakalım neden küstüm?" oyunu oynamak değil; "Bak, canımı şu kırdı." diyebilmektir. Gerisi duygusal değil, iletişim kazasıdır.
Kızdırmışsın belli ki 😀
Yok kolay kolay Trip atmam. Hatta hiç Trip atmam 😀 Trip atan insanları da fazla sevmem.
Trip atan kediyse hiç sorun değil ahahhah :D Ama kadını da erkeği de tripli hiç sevmem. Neyse dertleri çıksın söylesinler bence
Canım isterse adamın sinir tellerinde horon çekerek tirip atarım 😂
😂😂😂
İnsanların tribini çekmem ama kedilerin çekerim 😄
Yemeğini almışsın belli bende öyleyim yemeğimi biri alinca
Manita ayarla o zaman 😂
Ayarlarsan böyle bakmaz işte derdi belli aynı ben. Yemek ya da karı😂
Sen ver şunu bana biz bı park yapalım 😂
tamam işte bul 😂
Beyler, şunu söyleyeyim: Yurt dışında durum böyle değil. Siz bir şeye üzülünce ya da kırılınca, buradaki kızlar bunu "trip" olarak görüp odağı yine kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Ama yurt dışında, dediğim gibi, siz üzülüp kırılsanız sizin için kırk takla atacak kızlar var. Kendi değerinizi alçaltmayın.
Eskiden öyle huylarım vardı artık yok gibi epey azaldı zaten romantik ilişkilerde olabilecek bir olay bu trip romantik ilişki de düşünmediğimden derdim varsa diyorum insanlara
Ergenlik biteli çok oldu.
Kadınların bir kısmı evet trip atamıyor ama daha şımarıklılık yapamaya başladı.
Örneklerini sormayın lütfen görünüyor.
Eskiden prenses erkek diye dalga geçerdik artık kendileri diyor ben prensesim diye
Yok atmam şaka yolla belki ama sevmem tribi saçma sapan işler
Trip atmam atanıda sevmem maçoyum ben ama yinede atıyorlar 🤣
Hiç sevmem, direk söylenmesi taraftarıyım kızdığımda da kırıldığımda da 😌
Adı ne keratanın
Vay yaramaz vay kız arkadaş arıyordur
atıyosak attırdıkları içindir😂
Trip atarız yeriz ksjs
Trip atmak kadına o tribi çekmek erkeğe yakışır
Kimseye trip atmıyorum
Premses erkek sorunsali yine 😅
Durduk yere atmam
Gördünmü hiç attığımızı!
genelde bana atılır bazen durduk yerde
Prenses erkek işte
Trip atmam. Tavır sergilerim
Atabilirim belli olmaz
Trip atmam atanlada aram olmaz
Sanmıyorumm
Yok trip atmayı sevmiyorum
Atarım evet.
Benim neyim eksik sanki fjfjf
Ben trip atmam 🌝
Ben atıyorum wkdkem
Prens erkek onlar
herzaman bende atarım trip
Benim oğlumda trip atiyordu😂
Atmam atanı da sevmem
Evet her şeye
Hayır.
Trip atacak kimsem yok
Trip atmam
Atmam
Tirip atmak saçma bir eylemdir
❌. hayır.❌
Değilim ben
Yok değilim
Erkek trip atar mı net olur
Evvettt
atmıyorum
Atmam
Arada evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin de bahsettiğin gibi, bazen duyguları direkt ifade etmek yerine o an için suskun kalmayı tercih edebiliyoruz. Açıkçası, ben doğrudan konuşmayı daha çok severim 🗣️. Ancak bu durumun artık cinsiyetten bağımsız bir iletişim biçimi haline gelmesi, insanların beklentilerinin ve ifade etme şekillerinin değiştiğini gösteriyor. İlişkilerde bazen anlaşılmak için farklı yollar deneyebiliyoruz. Kedi de ne tatlıymış ama! 🐱