Açıkçası ben tripten nefret ederim, düz mantıkta rahat bir insanım çünkü. Atmayı da çekmeyi de sevmem, vakit kaybı ve ilişki bozar olarak görürüm.
Kimse içimi kahin olup da göremiyor sonuçta, e ayrıca günlük uğraşlarımız da varken bir de karşımızdakinin iç düşüncelerine dedektiflik yapmakla ugraşmak boş geliyor açıkçası. Zaten yakınımsa bir sorun varsa beni anlaması ve adım atması gerekiyor, ben geri adım atmam şak diye söylerim açıkçası.
Prosedürlere uyacak olsam devlet memuru olurdum jajajaa tartistiktan sonra sipariş ettim. Dolabı açıp yemeğimi yaptım. Yaparken kız arkadaşımla sarmaş dolaş sohbet etmeye devam ettim. O an mutsuzdum. İfade ettim. Sonra da mutluydum. Jajaaj pek geçmişe bakarak yaşayamıyorum. Ne tribi ya
İlişkilerde iletişim çok önemlidir anlamak anlaşılabilmek, trip atmak ilişkinin sorunlu olduğunu gösteren bir kanıttır, günümüzde insanlar ilişkide sürekli birbirlerini suçluyorlar. anlayış hoşgörüden çok uzaklar.. hayatı sevdiklerinize karşı zorlaştırmak yerine sevilecek taraflar aramalılar.. sorunlar karışıklık konuşarak doğru iletişimi kurarak hallolulmalı.. buda gösterdiğiniz saygıdır
Bi kere ben içimde hiç tutamam ve trip falan atamam. Sorun neyse söylerim ve o an çözüm isterim. Karşımdaki zaten kıvırıyorsa falan benim için o kişi yok hükmünde oluyor.
Her zaman dürüst olurum, aynı şekilde dürüstlük beklerim.
Tabi ki tatlı tripler illaki olacak. Ben aşık usandıran tripleri kastediyorum
Ama o kadar da harbi olunmaz ki. Bu da resmen seni şeyime bile takmıyorum falan gibi bisey yani. Arada tatlı triplerin olması aslında problemleri çözer. Olmaması ise her defasında açıklama yapma, izahta bulunma, tartışmaya yol açar Sen yine de harbi ol ama biraz trip at yaa 😄
Sadece haklıyken attığı küçük tribi çekebilirim. Haklıysa telafi ederim zaten ve kolay affediyorsa sorun etmem. Ama güzelce konuşsun yani sessiz kalıp ne olduğunu anlamamı beklemesin.