Atanamadım, öğretmenlikten dört senedir evdeyim. Şimdi ablamda kalıyordum birkaç aydır ama eve gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım? Evde çünkü deliriyorum, hiç arkadaşım, kimsem yok. Lütfen yol gösterin.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanamadım, öğretmenlikten dört senedir evdeyim. Şimdi ablamda kalıyordum birkaç aydır ama eve gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmam lazım? Evde çünkü deliriyorum, hiç arkadaşım, kimsem yok. Lütfen yol gösterin.
Cevap
11Cevap
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Peki şu an ki duruma önereceğin çözüm nedir?
Gerçekten tekrar hazırlanmak istiyorsan ve evde odağını bozacak biri bir şey yoksa ev daha iyi olabilir senin için
Hayır babam yüzünden gidemiyorum
O zaman başka yerde kalman daha iyi
Nereye gideyim
Ablamda kalıyorum dedin ya
Ablam da istemiyo
Hmmm anladım yani burada yanıtlardan konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum dilersen dertleşmek belki çözüm bulmak adına bana yazabilirsin
İnançla, azimle, sabırla üstesinden gelirsiniz
Hayır ne yapabilirim
Hayır evde isteyen yok psikolijim kaldırmıyor
Ya bırak beş parasız elin oğlu çok mu bakacak
Ya bırak hala bu devirde Allah rızası için evlen rizkida versin oturbbekle
Özel okullara baş vurma şansın yokmu
Bı kere ücretli denedim özel okul için ne bilgim var ne özgüvenim mobbing var köle ariyolar orada ama bilmiyorum da
Yani en azından bi yerden başlamış olursun. Hem yeni insanlar tanımış ta olursun. Sonuçta tecrübe iyisi kötüsü olmaz. Belki öz güvenin yerine gelir
Ama nasıl desem sosyal fobim var korkuyorum da
Bu korkularını yenmek elinde atansanda devam edecek korkuların
Özel okula girince beni almazlar seciyolar ağzım laf yapmaz özgüven yok ev tutabilir miyim acaba
Ama şansını denemeden kendine duvarlar örmemelisin. Ev özel okul maaşıyla zor ama
Özel okullar ücretli öğretmenlik kadar mı para veriyor
Tam olarak ne kadar bilmiyorum ama asgari ücretin biraz daha üstümde diye duymuştum. Birde ders başına var galiba
Sonuçta biraz güvenin gelir. Evdede sıkılmamış olursun
Çok zor bir durum gerçekten konuşalım mı biraz ne dersin
Kac yaşındasın
28
Ne ogretmenisin
Sinif
Bana yazsana bı
Dertlesiriz
Senin psikolojini hayal edebiliyorum zor
tatil yap la
Yaşım geçiyor
başka iş bul
Evde istenmiyorum
Bölğm nedir?
Güzel bir plan yaparsan istediğin şeyleri elde edebilirsin sağlam irade lazım
Sınıf
Dort oldu bu
Rahat atanırsın sen
Çalışmadım bı daha girmiycem
Tam girikecek zaman ama pes etmemen gerek
Bıraktım ki günlerdir bakmiyorum
Tamamcseneye üçin yap
Hayır
Beni bulsana
branş?
Sinf
özel ders vermeyi deneedin mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumunda yalnız hissetmen ve bunalman çok doğal. Dört yılın ardından gelen bu boşluk hissi gerçekten zorlayıcı olabilir. Evde kalmak istememenin altında yatan o yalnızlık duygusunu anlıyorum. Belki öğretmenlik yeteneklerini kullanabileceğin gönüllü işler araştırabilir veya ilgi alanlarına yönelik sosyal gruplara katılmayı düşünebilirsin? Yeni insanlarla tanışmak ve küçük adımlar atmak sana çok iyi gelecektir. Kendine bu fırsatı tanı. ✨💐