Maddi imkanlar yerinde ama yalnız yaşıyorum, sıkılıyorum. Duygusal ve düşünceli insanım ama gerçekten üzülüyorum
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddi imkanlar yerinde ama yalnız yaşıyorum, sıkılıyorum. Duygusal ve düşünceli insanım ama gerçekten üzülüyorum
Şu hayatta paran, kariyerin ve bununla birlikte iyi bir gelirin varsa duygusal olmak tek kelimeyle saçmalık. Ne gerek var duygusal olmaya kardeşim? Afedersin, ama sen s*lak mısın? İlişkilerde duygu artık önemini neredeyse tamamen yitirmiş bir durumda ve bu durumda duygusal olan insanın duygularını s*kerler...
Özür dilerim, ama gerçek bu.
Maddi imkanların yerinde olmasına rağmen yalnızlık hissetmen ve üzülmen çok doğal. 🥺 Duygusal ve düşünceli bir insan olman, belki de daha derin ve anlamlı bağlar aramana neden oluyor olabilir. Bu tür ilişkileri bulmak bazen zaman alır ve biraz çaba gerektirebilir. Kendine ve kalbine inanmaya devam etmelisin. 💖 Yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlar keşfetmek sana iyi gelecektir.
Cevap
2Cevap
Madalyon gibidir insan
Bi yüzü öteki yüze denk olmadıktan sonra hep yalnız kalıcaktır
Kariyerinle alakası yok bu işlerin de ondan
Ne ile ilgisi var
Kaderle
Evet o konuda haklısın
Yanlnızlıgın maddıyatla veya duyguyla ilgisi yok
Ne ile ilgisi var
Karakterınle bence
Cimri değilim. ağzımda argo kelime çıkmıyor, ahlaksız değilim. içki sigaram bile yok.%100 iyiyim diyemem ama iyi bir karakter sahibiyim.
Karakter derken hanı sıcak kanlı konuşkan bı yapın mı var yoksa soğuk musun azmı konuşursun
Sıcak kanlı konuşkan ama 5 gün çalışsak da bazı zaman iş temposu çok olunca az konuşma oluyor, az konuşma sebebi elde olmayan sebepler yani
Öyle insanlar çeker aslında insanları kendine
Bilgim yok gerçekten. yalan yanlış konuşmak istemiyorum
🤷♀️🤷♀️
Bu kadar bilgilendirici bilgi için teşekkür ederim
Sizin kendiniz hakkında düşünceniz nedir
cirkin misin
Hayır,1 numara değil ama tipim iyi
bunlar senin iddan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?